• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakočević: Ivković nije u pravu!

Igor Rakočević objasnio zbog čega još uvijek nema klub. "To je razlog zbog koga sam još uvijek na čekanju, a ne neki imaginarni razlozi koji pokušava da nametne Ivković".

 Rakočević: Ivković nije u pravu! Izvor: MONDO

Košarkaška reprezentacija Srbije osvajanjem osmog mjesta doživjela je neuspjeh na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. "Orlova" neće biti ni na Olimpijskim igrama u Londonu naredne godine.

Iako ga je rijetko ko spominjao poslije dobrih rezultata na prethodna dva prvenstva (EP u Poljskoj i SP u Turskoj), mnogi su danas stava da bi Srbija daleko bolje prošla na Baltiku da je u tim bio pozvan najbolji strelac Evrolige - Igor Rakočević.

Selektor Dušan Ivković nedavno je objasnio zbog čega u Litvaniji nije bilo odličnog beka. Prvi strateg nacionalnog tima rekao je tom prilikom da je Rakočević bio spreman da igra, ali da je uvijek imao i neku povredu. On je tada naglasio da bi ljudi trebalo da se zapitaju zašto je Rakočević i dalje bez ugovora.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde rekao je za "Sportski žurnal" da je iznenađen zbog izjave selektora Ivkovića.

"Jako sam bio iznenađen tom rečenicom našeg selektora. Prvo, to nije činjenično stanje. Ivković vjerovatno ne zna da sam do sada odbio tri jake evroligaške ekipe od kojih je jedna prošle godine bila učesnik fajnal fora", počeo je Rakočević.

"Da sam htio da potpišem, mogao sam to da uradim pet dana po završetku sezone. Međutim, čekam razvoj situacije u jednom klubu u kome bih najradije nastavio karijeru pošto smatram da sa njim imam najveće šanse da se domognem Evrolige. Prioritet mi nije visina ugovora, već tim u kojem mogu najbolje da se uklopim i napadnem trofej koji još nemam. To je razlog zbog koga sam još uvijek na čekanju, a ne neki imaginarni razlozi koji pokušava da nametne Ivković", zaključio je bivši reprezentativac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC