• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pero Antić opet u crveno-bijelom

Makedonski krilni centar od nedelje je član Olimpijakosa, sa kojim je postigao načelni dogovor odmah po završetku Evropskog prvenstva.

 Pero Antić opet u crveno-bijelom Izvor: MONDO

Iako više nema Teodosića, Papalukasa, Burusisa, Halperina i mnogih drugih, Olimpijakos će i naredne sezone "pucati" na najviši plasman.

Poslije Amerikanaca Hajnsa (Bamberg), Lukasa (Mičigen Stejt) i Hauarda (Batler), Litvanca Gečevičijusa, odnosno domaćih pojačanja Papadopulosa i Mancarisa, u redove crveno-bijelih iz Pireja stigao je i Pero Antić (29 godina, 210 cm).

Reprezentativac Makedonije, jedan od najzaslužnijih za osvajanje četvrtog mjesta na Evrobasketu u Litvaniji, u nedelju je potpisao ugovor sa timom Dušana Ivkovića, a spekuliše se da je reč o saradnji na "jednu plus jednu" sezonu, vrijednoj 600.000 dolara godišnje.

"Ovo mi je najbolja godina u karijeri. Osvojio sam Kup Rusije, igrao polufinale Evropskog prvenstva i sada prešao u Olimpijakos, kao šlag na torti. Zvali su me iz Španije, Italije i Turske, ali poslije ponude Olimpijakosa i razgovora sa trenerom Ivkovićem nisam imao dilemu", izjavio je Antić.

On je dodao da mu je čast što će nositi crveno-bijeli dres, da manje ili više poznaje sve nove saigrače osim Amerikanaca i da će se grčki klubovi, uprkos finansijskoj krizi, opet boriti za plasman na Fajnal for Evrolige.

Antić je prošle sezone igrao za Spartak iz Sankt Peterburga, a prije toga za bugarski Lukoil, rusku Lokomotivu Kuban, Crvenu zvezdu, atinski AEK i skopski Rabotnički.

Na tek okončanom EP bilježio je 11,6 poena, 8,5 skokova, 1,9 asistencija i jednu ukradenu loptu po utakmici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC