• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pola Evrope hoće Kobija

Virtus Bolonja nudi mu 6,7 miliona dolara, Olimpijakos prodaje dresove sa njegovim imenom, a on bio u posjeti Galatasaraju.

 Pola Evrope hoće Kobija Izvor: MONDO

Zamrzavanje svih aktivnosti u NBA ligi i gotovo izvjesno otkazivanje makar jednog dijela sezone učinili su košarkaško ljeto 2011. najzanimljivijim svih vremena.

Ugovore sa evropskim klubovima već su potpisali Deron Vilijams, Taj Loson, Rudi Fernandez, Džordan Farmar, Nikola Batum, Soni Vims, Ejsi Lo, Nikola Peković, Timofej Mozgov, Saša Vujačić, Brajan Skalabrini...

Džej Ar Smit i Vilson Čendler igraće u Kini, Leandro Barbosa u rodnom Brazilu, Peti Mils u Australiji.

Postoje mnoge "bombe" u najavi, koje imaju velike šanse da budu aktivirane, ukoliko se nastave jalovi pregovori vlasnika NBA timova i sindikata košarkaša u Americi.

Igrač koji se očigledno lomi i nije daleko od odluke da zaigra u Evropi je Kobi Brajant.

Bek Los Anđeles Lejkersa proveo je na "starom kontinentu" dobar dio detinjstva (otac Džo igrao je sedam godina u Italiji i jednu u Francuskoj), zna italijanski i španski jezik, tako da mu adaptacija ne bi predstavljala veliki problem.

Brajant je još u julu pregovarao sa Bešiktašom, ali mu ponuda iz Turske u tom trenutku nije bila dovoljno primamljiva, iako bi za istanbulske crno-bijele igrao zajedno sa "plejom" Nju Džersija Deronom Vilijamsom.

U posljednje vrijeme ga najupornije traži Virtus (bivši Kinder), čiji predsjednik Sabatini je spreman da mu plati 6,7 miliona dolara za sezonu. Brajant ove nedjelje zaista dolazi u Italiju, ali povod za to je "Najkova" promotivna kampanja, u čijem sklopu će posjetiti Milano i Rim.

O posljednjoj ponudi Virtusa nije se izjasnio.

Minuli vikend Kobi je proveo u Istanbulu, gdje je sa zamjenikom gradonačelnika otvorio dva košarkaška terena na otvorenom. Iako je Bešiktaš igrao utakmicu na svom stadionu, pa se možda moglo očekivati da će ga pozvati u posjetu, do Brajanta su prvi došli ljudi iz Galatasaraja.

As Los Anđeles Lejkersa bio je na treningu žuto-crvenih, dobio dres sa potpisima fudbalera, oprobao se u branjenju penala i ćaskao sa legendarnim trenerom Galate Fatihom Terimom!

Istovremeno su na internetu osvanule fotografije iz Olimpijakosovog butika, u kojima se može kupiti crveni dres sa brojem 24 i imenom Brajant na leđima!?

Klub iz Pireja prije tri godine je napravio "bum" dovođenjem Džoša Čildresa iz Atlanta Houksa, ali je u postojećoj finansijskoj krizi teško vjerovati da bi Olimpijakos ponovo mogao da zadivi svijet, dovođenjem jednog od najboljih košarkaša planete.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC