• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić opsovao: Dao trojku preko Hardena, a onda se okrenuo da svi čuju (VIDEO)

Pogledajte kako je Luka Dončić opsovao Džejmsa Hardena.

 Luka Dončić pogodio trojku preko Hardena pa opsovao Izvor: X/CJ Fogler account may or may not be notable/Screensho

Luka Dončić odigrao je užasan meč, kao i čitav Dalas, na "otvaranju" plej-of serije protiv L.A. Klipersa, ali se svojim navijačima odmah izvinio u noći između utorka i srijede. Dalas je u uzbudljivom meču slavio 96:93, a Dončić je susret završio sa 32 poena, devet asistencija i šest skokova, pa se jasno vidjelo da je osjetio "olakšanje".

Tako je Dončić u jednom trenutku pogodio "stepbek" trojku preko Džejmsa Hardena, a potom je uslijedio urlik koji su vjerovatno svi u hali mogli da čuju. Interesantno, Dončić je tom prilikom i opsovao, kamere su tačno zumirale na njegove usne kada se okrenuo od Hardena, ali ovoga puta nije opsovao na srpskom - kako to obično čini. Dončić je sada opsovao na engleskom, možda i da bi ga bolje razumio Harden. "Je**ni se**njo!", poručio je Dončić, tvrde navijači, a vi procijenite da li je tako:


Luka Dončić je inače jedan od najboljih igrača ove sezone u NBA ligi i uz Nikolu Jokića i Šeja Gildžes-Aleksandera je najozbiljniji kandidat za MVP priznanje. U regularnom dijelu sezone prosječno je bilježio 33,9 poena, 9,2 skokova i 9,8 asistencija, što je iznad proseka njegove dvije partije u plej-ofu protiv Klipersa.

Ipak, Dalas je napravio brejk iako je Dončić šutirao tek 42% iz igre, što će se sigurno promijeniti u seriji jer je teško očekivati da se sada zaustavi, a znamo i da bolje igra u plej-ofu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC