• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peković: Vraćaju mi se uspomene

Crnogorski centar je stigao u Beograd i počeo da trenira sa novim-starim timom. Za nove saigrače kaže da su sjajni, treba mu još malo vremena da se maksimalno spremi.

 Peković: Vraćaju mi se uspomene Izvor: MONDO

"Djeluju sjajno! Partizan je uvijek imao dobre mlade igrače sa kojima se radilo vrhunski. O ovim novim momcima imam samo riječi hvale. Za mene je sve ovo novo i staro, vraćaju mi se uspomene kada sam prvi put nosio dres Partizana", rekao je Peković u intervjuu Sportskom žurnalu.

Stameni centar, koji je poslije Partizana nastupao za Panatinaikos i Minesotu, u ponedjeljak se priključio saigračima na treningu u Palati sportova.

"Super mi je bilo na treningu sa crno-bijelima poslije tri godine. Dosta je tu su sličnosti kao u vrijeme kada sam prvi put bio u Humskoj. Ovaj dan je bio rezervisan da malo vidim akciju i polako uđem u ritam. Ali, vrlo sam zadovoljan", kazao je on.

Iako je tokom ljeta vidno dobio na težini, Crnogorac ističe da se osjeća odlično, kao i da je imao ponude još nekih timova tokom "lok-auta".

"Bilo je sigurno i nekih drugih ponuda, ali zaista mnogo volim Beograd i Partizan. Ovdje sam proveo prelijepe godine života. Mislim da je za mene Partizan najbolja opcija", rekao je Peković.

Upitan za šanse svog tima u Evroligi, gdje će se sastati sa madridskim Realom, Makabijem iz Tel Aviva, Efesom, Armanijem i još jednim timom koji dolazi iz kvalifikacija, Peković je odgovorio očekivano - obećao je "rad i znoj".

"Evroliga će biti veoma jaka ove sezone, došao je veliki broj igrača iz NBA lige. Grupa u kojoj smo je nevjerovatno teška, ali svi su već navikli na to, ista priča se ponavlja svake godine. Partizan će se uvek truditi da napravi što bolji rezultat i svi ćemo se boriti maksimalno".

Ekipa Partizana su se nedavno vratili sa turnira u Italiji, a u petak i subotu će boraviti u Laktašima, gdje će odigrati još nekoliko pripremnih mečeva.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC