• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brajant: Italija je realna opcija

Jedan od najboljih košarkaša svijeta prvi put je priznao da postoje dobri izgledi da tokom NBA "lokauta" zaigra u Italiji.

 Brajant: Italija je realna opcija Izvor: MONDO

Predsjednik Virtusa i Kobi Brajant prethodnih dana su se "gađali" milionskim sumama, činilo se da je dogovor daleko, ali...

Bek Los Anđeles Lejkersa u srijedu je doputovao na Apenine i prilikom posjete "Gazeti delo sport" rekao da želi da se oproba u "palakanestru", mada tom prilikom nije pomenuo ime potencijalnog kluba.

"Velike su šanse da zaigram u Italiji, to bi za mene bio transfer iz snova. Mogućnost postoji, sasvim je realna i nastavićemo razgovore na tu temu", rekao je Brajant.

On je podsjetio da mu je Italija "druga kuća" i da je to zemlja u kojoj je kao dječak zavolio košarku. Njegov otac Džo Brajant sedam godina je igrao za Rijeti, Ređo Kalabriju, Pistoju i Ređanu.

"Ovde sam naučio da šutiram, dodajem i igram bez lopte. Kada sam se vratio u Ameriku, momci mojih godina nisu znali ništa od toga, jer im je samo bilo važno da skaču i zakucavaju".

Brajant je dodao da zbog zabrane koju nameće "lokaut" nije mogao da razgovara sa Etoreom Mesinom, budućim asistentom u stručnom štabu Lejkersa, ali da će to učiniti prvom prilikom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC