• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Najviše škripi u odbrani

Trener Kragujevčana nezadovoljan formom ekipe pred početak takmičenja u ABA ligi, iako je Radnički dobio 11 pripremnih mečeva zaredom.

 Muta Nikolić: Najviše škripi u odbrani Izvor: MONDO

Prometno je ovog ljeta bilo u kragujevačkom Jezeru. Mnogo igrača napustilo je tim Radničkog, mnogo ih je i dovedeno, a Miroslav Muta Nikolić je na zvaničnom predstavljanju u srijedu istakao da mu je što prije potreban još jedan organizator igre.

"Neophodan nam je još jedan plejmejker. Jurimo ga, ali nikako da ga stignemo. Neko mora da odmori Pavkovića", objasnio je Nikolić.

Miljan Pavković jedan je od sedmorice zvučnih pojačanja, pored Birčevića, Sinoveca, Uroša Lučića, Turčina Čankaju, kao i Amerikance Mura i Sajmona.

Nikolić ne krije da sa Pavkovićem želi da "upari" Stivena Markovića, međutim, dogovor sa srpskim Australijancem još nije postignut.

Tokom priprema se vidjelo da Radničkom nedostaju igrači poput Čakarevića i Miletića, koji su prošle sezone bili stubovi tima.

"Nedostaju nam, naročito za igru u odbrani, gdje nam najviše škripi", priznao je Nikolić.



Iz sastava koji je prije četiri mjeseca završio sezonu, ostali su samo ljevoruki Danilo Mijatović, mladi Strahinja Stojačić i Šveđanin Anton Gadeforš, što znači da je bilo dosta posla oko uigravanja.

Taj posao nije obavljen, iako je dobijeno posljednjih 11 kontrolnih utakmica.

"Nisam zadovoljan trenutnim izgledom ekipe i formom igrača. Osvojili smo nekoliko turnira, ali smo se mučili, iako smo kvalitetniji od svih tih ekipa. Doduše, omele su nas i povrede", analizira trener Kragujevčana.

Nikolić je kao cilj u predstojećoj ABA ligi apostrofirao plasman među prvih šest, mada će takmičenje biti izuzetno jako.

"Nećemo da ispadnemo, ali biće teško da budemo u prvih šest pored Makabija, tri vrlo skupe zagrebačke ekipe i Partizana i Crvene zvezde koji su, takođe, mnogo uložili i imaju ime".

Radnički u nedjelju dočekuje Cibonu, koja već u četvrtak igra meč trećeg kola protiv Makabija u Tel Avivu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC