• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Malo se previše navijalo!

Trener Zvezde zadovoljan utakmicom protiv Bajerna, smatra da su momci odigrali motivisano, a publiku moli da ubuduće brine o zdravlju aktera meča.

 Pešić: Malo se previše navijalo! Izvor: MONDO

"Utakmica je bila vrlo važna, ne zbog pobjede ili poraza, već zato što smo htjeli da je iskoristimo za test protiv dobrog tima. Bili smo solidni u odbrani, sa više motiva od Bajerna, vjerovatno jer smo prvi put igrali uz ovakvu podršku", rekao je Svetislav Pešić.

Strateg Crvene zvezde uočio je i neke propuste u odbrani svog tima, ali ističe da ih je nadomjestila velika želja igrača.

Komentarišući povratak Delija na košarku poslije višegodišnjeg odsustva, Pešić je rekao da se za njegov ukus "malo previše navijalo".

"Htjeli smo da se javimo i mi njima (navijačima) i oni nama i sve je to u redu. I treba da se baca prije utakmice, treba da se slavi, ali kada počne - onda, daj da igramo! Ovo nije fudbal, već dvorana i ako malo staneš na nešto što je bačeno, može da dođe do vrlo teških povreda", rekao je on.

Pešić se tokom konferencije našalio jer je jedini pred sobom imao flašu vode, a trener Bajerna Dirk Bauerman reagovao pitanjem: "Kod vas dobija vodu samo onaj ko pobjedi?!"

Dojučerašnji selektor Njemačke dobio je flašicu i potom dodao da je uprava Bavaraca željela da oproba tim u "vreloj" atmosferi.

"Ako preživite ovo i ostanete zajedno na terenu, nastavite da igrate, onda možete da preživite svuda. U Njemačkoj na košarci vlada pozorišna atmosfera. Ovo iskustvo će nam sigurno pomoći da se pripremimo za sljedeće prvenstvene utakmice".

Upitan za igru svog tima, rekao je da je zadovoljan, jer su igrači pokušali da odgovore domaćinu čvrstom odbranom, ali da nije lako igrati pod ovakvim pritiskom sa tribina.

Košarkaši Zvezde su poslije utakmice ostali da slave pobjedu (80:55) sa Delijama, neki su se i popeli na tribinu.

Andreja Milutinović zahvalio je svima u Pioniru na odličnoj podršci.

"Ostvarili smo ubjedljivu pobjedu. Htjeli smo da odigramo što jaču odbranu, to smo i uradili. Želio bih ovakvu podršku i u subotu protiv Hemofarma".

Tokom izlaganja na konferenciji, Pešić se osvrnuo i na individualni učinak nekih igrača.

Naveo je da je Čović "već rutiner", a Cvetković "mlad i nezreo za ovako jake odbrane, ali da se to vremenom uči". Od Morisona očekuje da se dobro snađe u Zvezdi, iako smatra da Amerikanac "još ne zna gde se nalazi".

Što se tiče duela sa Hemofarmom u subotu, nada se osvajanju dva boda.

"Prva utakmica je uvijek od posebnog značaja. Hemofarm je dosta izmenio tim, mladi su, kao i mi. Daćemo sve od sebe da počnemo takmičenje pobjedom".

(M. Šolak - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC