• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Ove sezone ulažemo u budućnost

Trener košarkaša Hemofarma poručio je da Vrščani u predstojećoj sezoni neće jurišati na trofeje, već će ulagati u budućnost.

 Lukajić: Ove sezone ulažemo u budućnost Izvor: MONDO

"Ove godine smo imali velike kadrovske promjene, a s obzirom na ekonomsku situaciju pažljivo smo birali pojačanja i zadovoljan sam kako smo to uradili. Nadam se da će mladi momci znati da iskoriste ovu šansu i da će napraviti karijere, kao što su to učinili mnogi prije njih igrajući za Hemofarm”, rekao je Lukajić na predstavljanju tima za narednu sezonu.

Lukajić je dodao da je atmosfera u ekipi odlična i da mladi igraču imaju punu podršku iskusnijih kolega.

"Moj glavni zadatak ove sezone biće da ne dozvolim timu da padne duhom zbog rezultata, koji će se pojavljivati i da im iz dana u dan podižem samopouzdanje. Tražim da svi imamo razumijevanja za te mlade igrače, pa čak i za iskusnije, jer će na njih pasti veliki dio tereta", naveo je on.

Direktor kluba Dušan Božović zatražio je strpljenje od navijača i javnosti, jer će u nastupajućoj sezoni najviše energije biti usmjereno na razigravanje mladih igrača.

"Skoro svi klubovi u Jadranskoj ligi povećali su budžete, a mi smo ga smanjili za više od 50 odsto. To je uticalo na smanjenje naših ambicija, ali nećemo dozvoliti nikome da nas potcijeni", rekao je Božović.

Kapiten Vrščana Marko Šutalo smatra da tim, uprkos brojnim promjenama, spremno dočekuje predstojeće izazove.

"U ovom trenutku na papiru ima dosta timova koji su jači od nas, ali mogu da obećam da ćemo u svaku utakmicu ući sa željom da pobijedimo. Na to nas obavezuju rezultati Hemofarma iz prethodnih sezona, ali i sadašnji kvalitet igrača", istakao je Šutalo.

Hemofarm prvi put poslije osam godina neće igrati u evropskim takmičenjima. Prvi meč sezone igraće u subotu u Pioniru, protiv Crvene Zvezde Beograd od 18.15.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC