• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Na Hemofarm kao protiv Bajerna

Košarkaši Crvene zvezde Beograd spremno dočekuju početak sezone i derbi meč protiv Hemofarma u prvom kolu Jadranske lige, u subotu od 18.15 časova u Pioniru.

 Pešić: Na Hemofarm kao protiv Bajerna Izvor: MONDO

Trener crveno-bijelih Svetislav Pešić rekao je da će njegov tim protiv Vrščana pokušati da ponovi dobru igru iz meča sa Bajernom iz Minhena.

"Igramo sa timom koji zna šta hoće. Imaju mladu ekipu sa iskusnim i kvalitetnim igračima. U našim redovima je maksimalna motivacija, igrači jedva čekaju da susret počne i trudićemo se da pružimo maksimum, odnosno da ponovimo igru kao protiv Bajerna u Pioniru", rekao je Pešić.

On je istakao da ne razmišlja o rezultatima u novoj sezoni, već kako da unaprijedi igru i uspostavi sistem rada u klubu.

"U ovom trenutku nemam ni vremena, niti želim da pričam o tome sa svojim igračima. Ja ne prognoziram nego pravim rezultate Naši primarni ciljevi sada su unapređenje igre i uspostavljanje kvalitetnog sistema rada", dodao je strateg Crvene zvezde Beograd.

Pešić je istakao da je zadovoljan kako je ekipa odradila pripremni period i dodao da će proces selekcije tima biti nastavljen.

"Više nema trening utakmica, odigrali smo ih dovoljno u pripremnom periodu. Nastavljamo proces selekcije, svako će dobijati šansu u skladu sa mogućnostima", poručio je Pešić.

On je ocijenio da će regionalno takmičenje biti znatno jače nego prošle sezone, ali nije želio da se bavi prognozama.

"Ukupno gledano po kvalitetu liga je otišla korak naprijed, prije svega kada se pogleda broj evroligaša. Ostaje da se to potvrdi na terenu, ali ne bi trebalo potcijeniti ni ostale timove koji ne igraju evropska takmičenja, tu mislim i na Zvezdu".

Na konferenciji za medije saopšteno je da će od sredstava prikupljenih od prodaje ulaznica na meču protiv Bajerna biti kupljen jedan inkubator u okviru akcije "Bitka za bebe".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC