• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peković u epizodi "Jackass tv"

Košarkaši Partizana u svlačionici se šalili sa Pekovićem zbog povraćanja na parketu dvorane u Zagrebu. Gorostasni Crnogorac: "Ma, sramota me je".

 Peković u epizodi "Jackass tv" Izvor: MONDO

Pozitivna atmosfera je uvijek bila zaštitni znak Košarkaškog kluba Partizan. Mnogi kažu da je upravo to bio onaj "peti element" koji je prethodnih godina nosio crno-bijele do velikih uspjeha i trofeja.

Da se ta dobra klima zadržala i u novoj generaciji KK Partizan mt:s svjedoči i primjer iz Zagreba, gdje su crno-bijeli na više nego ubjedljiv način počeli odbranu trofeja u regionalnoj, ABA Ligi.

Srpski šampion je deklasirao hrvatskog prvaka, ekipu Zagreba 93:65, ali je jedan detalj na utakmici privukao posebnu pažnju. Tokom druge četvrtine, povratnik u redove Partizana mt:s Nikola Peković zatražio je izmjenu i pojurio ka klupi. Dok se kretao ka klupi, zastao je kod zapisničkog stola i povraćao.
Poslije meča je objašnjeno da je Peković osjetio mučninu. Kršni Crnogorac se vratio na teren u trećoj dionici i sa 17 poena i devet skokova dao značajan doprinos pobjedi Partizana.

Novinar SOS Kanala Vladan Tegeltija, koji je bio u Zagrebu, ušao je poslije meča u svlačionicu i kada je zatražio izjavu od Pekovića o tome šta se dogodilo, njegovi saigrači su ga "prozivali", a Dušan Kecman je dobacio: "Šta je bilo? Pa, to je bio Jackass tv". (Jackass je poznata i popularna američka produkcija, neka vrsta rijaliti-šoua u kojoj se rade nevjerovatne i opasne stvari i dobrovoljci sami sebi nanose bol, a sve to treba da bude smiješno gledaocima).

Peković se nasmijao i rekao: "Ma, sramota me je".

O utakmici je rekao da ga hrabri igra Partizana, pogotovo što je cijeli meč odigran u kontinuitetu na visokom nivou.

"Nije bilo praznih minuta u našoj igri, možda četiri, pet minuta. Ako u sljedećim utakmicama budemo igrali sa ovakvim pristupom i energijom možemo da se nadamo najboljem".

(MONDO - foto: Tportal.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC