• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Ponedjeljak novi "dan D"

Čelnici lige, vlasnici timova i sindikat igrača ni poslije šestočasovnog sastanka u nedjelju nisu postigli dogovor oko okončanja "lokauta".

 NBA: Ponedjeljak novi "dan D" Izvor: MONDO

Čini se da kraj obustave rada u NBA ligi nije daleko, ali suprotstavljene strane nikako da prevaziđu nesuglasice koje i dalje postoje.

Komesar Dejvid Štern, njegov zamenik Adam Silver, predstavnici vlasnika i lideri sindikata igrača u nedelju su iza zatvorenih vrata proveli gotovo šest sati.

Desetak minuta prije ponoći, Štern je prvi napustio zgradu i okupljenim novinarima rekao da dogovora još nema, ali da je novi sastanak zakazan već za ponedjeljak u 14 časova po lokalnom vremenu.

"Nemam komentar, osim da ćemo se ponovo sastati sutra", izjavio je komesar.

Štern je prošle nedjelje rekao da će biti primoran da otkaže prve dve nedjelje regularnog dijela sezone (start zakazan za 1. novembar), ako do ponedjeljka ne bude postojao načelni dogovor oko novog kolektivnog ugovora.

Prema pisanju američkih analitičara, dobro upućenih u materiju, novac koji bi obje strane izgubile gubitkom zvaničnih utakmica veći je od iznosa oko kojeg se trenutno spore u pregovorima!

Ovi pregovori važni su za brojne evropske klubove, uključujući Partizan mt:s, koji su ljetos angažovali NBA košarkaše na period ograničen trajanjem "lokauta".

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC