• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Zvezda ide u Podgoricu

Crveno-bijeli žestoko treniraju, uprkos zgusnutom rasporedu na početku sezone. Protiv Budućnosti u utorak od 18 časova.

 ABA: Zvezda ide u Podgoricu Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde Beograd odlično su počeli novu sezonu u regionalnom takmičenju, mada Svetislav Pešić nije bio zadovoljan igrom u drugom poluvremenu protiv Hemofarma (104:89).

Zato je svojim izabranicima nametnuo jak ritam rada. Trening u ponedjeljak prije podne, let za Podgoricu u 17.25, a onda trening uveče u Morači! Biće i lakšeg, šuterskog treninga na dan utakmice drugog kola ABA lige...

"Za dobru igru u Podgorici biće potrebno da ispunimo tri uslova. Prvi je da izbjegnemo oscilacije u igri koje smo imali u pripremnom periodu i u duelu sa Hemofarmom. Drugi uslov je dobra odbrana, a treći efikasan napad", rekao je Pešić.

Iz debakla "đetića" protiv Cedevite u Zagrebu ne smiju se izvoditi olaki zaključci, poručio je iskusni strateg.

"Očekuje nas duel u visokom ritmu, a neće nas zavarati njihova utakmica sa Cedevitom, jer se radi o mladoj ekipi, kakva je i naša, pa su oscilacije očekivane. U Podgorici se igra sasvim nova utakmica. Očekujem da će biti kvalitetna i veoma neizvjesna".

"Košarku koju forsira Budućnost i tu filozofiju ratnika nisam prepoznao u rukopisu Dejana Radonjića na Evropskom prvenstvu sa selekcijom Crne Gore, ali znam da je on trener koji umije odlično da pripremi ekipu".

Budućnost je dosta izmjenila tim u odnosu na proljetos, kada je namučila Partizan u polufinalu završnog turnira u Ljubljani.

Najveći hendikep predstavljaju odlasci Marka Simonovića i Vladimira Dragičevića, a Podgoričani više nemaju ni Nešovića, Seada Šehovića, Šćekića, Otaševića, Kadžiulisa... Njihova mesta zauzeli su Vitkovac, Krstović, Božović, američki plejmejker Džermejn Anderson i "neki novi klinci".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC