• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Budućnost spremna za meč sa Zvezdom

Trener košarkaša Budućnosti Voli poručuje da će njegov tim u utorak spremno dočekati duel sa košarkašima Crvene zvezde Beograd.

 ABA: Budućnost spremna za meč sa Zvezdom Izvor: MONDO

Strateg Crvene zvezde Svetislav Pešić tražio je od svojih igrača da u Crnoj Gori smanje oscilacije u igri i igraju čvršće odbranu. Njegov kolega sa klupe Podgoričana Dejan Radonjić prepoznao je dolazak Zvezdaša kao sjajnu priliku za popravljanje utisaka iz poraza u prvom kolu ABA lige.

"Loše smo odigrali u Zagrebu, potrebna je reakcija i moraćemo biti na daleko većem nivou ako želimo da osvojimo prve bodove na svom terenu. Očekujem podršku navijača i da ćemo na kraju biti zadovoljni", rekao je Radonjić.

Kako je naveo, fuzijom Crvene zvezde i FMP Železnika nastao je dobar tim, čiji dolazak u glavni grad Crne Gore obećava neizvestan meč.

"Igramo prvi meč na našem terenu. U goste nam dolazi Crvena zvezda, koja je formirana spajanjem dva kluba, selektiran tokom priprema. Doveli su proverene igrače poput Adama Morisona i Petra Popovića, uzeli najbolje iz FMP-a i Crvene zvezde, a najveće pojačanje je dolazak Svetislava Pešića na klupu. Igrali su dobrom u prvom kolu i jasno pokazali da nas čeka izuzetno neizvjestan duel", rekao je Radonjić.

Sa njim se složio i centar Budućnosti Bojan Dubljević, koji će u utorak uveče voditi borbu sa Petrom Popovićem i Miletom Ilićem.

"Očekuje nas težak meč, Crvena zvezda je dobar tim, odlično pokriven na svim pozicijama, a imaju sjajnog trenera. Mi moramo da ispravimo greške iz Zagreba i da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže za pobjedom. Očekujem da će navijači doći u velikom broju i pomoći nam", kazao je Dubljević.

Novi tim Budućnosti, predvođen bivšim košarkašem Crvene zvezde i Partizana Čedomirom Vitkovcem, Bojanom Krstovićem i Amerikancem Džermejnom Andersonom dočekaće Beograćane u hali Morača.

Meč počinje u 18.00 časova, a cijena karte je dva evra.

PAROVI 2. KOLA:

utorak

Hemofarm - Zagreb 17.00
Budućnost - Crvena zvezda 18.00
Olimpija - Cedevita 19.00

srijeda


Partizan mt:s - Helios
Široki - Radnički
Cibona - Krka

Zlatorog - Makabi 72:101, odigrano ranije

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC