• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Žalgiris "zagrizao" za Mačvana

Izraelski sajt "Sport5" objavio je da Žalgiris ima najveće izglede da obezbijedi pozajmicu srpskog reprezentativca do kraja sezone.

 I Žalgiris "zagrizao" za Mačvana Izvor: MONDO

Odjednom gužva oko Milana Mačvana!

Krilni centar koji u novembru puni 22 godine, vjerovatno će proslaviti rođendan daleko od Tel Aviva, gdje trenutno nastupa za ekipu Makabija.

Da li će to biti u Srbiji, Litvaniji, ili eventualno u Španiji - e, to je u ovom trenutku pitanje od 650.000 dolara, koliko iznose primanja Milana Mačvana za jednu sezonu.

Paralelno sa pregovorima Makabija i Partizana mt:s, u trku za nekada najboljim juniorom svijeta uključio se i litvanski Žalgiris. I to krajnje konkretno.

Prema pisanju izraelskog sajta "Sport5", klub iz Kaunasa ponudio je da preuzme kompletne obaveze Makabija prema igraču za aktuelnu sezonu i dovede ga na pozajmicu do juna 2012! Ako Izraelci budu gledali isključivo finansijsku stranu, jasno je da će crno-bijeli teško parirati ponudi Žalgirisa.

Mačvan je postao dostupan na tržištu usljed želje trenera Makabija Dejvida Blata da pojača bekovske pozicije (priča se o Kitu Lengfordu, ex-Himki), za šta mu je predsjednik kluba rekao da prvo mora da se odrekne jednog igrača.

Prema nezvaničnim informacijama iz Izraela, Blat je odlučio da pored lokalne zvijezde i reprezentativca Liora Elijahua na "četvorci" zadrži Amerikanca Ričarda Hendriksa.

Žalgiris želi Mačvana kao zamjenu za otpuštenog Amerikanca Omara Samhana. Tamo bi postao saigrač Milovana Rakovića (pozajmljen od Montepaskija), a za minutažu se borio sa reprezentativcem Litvanije Paulisom Jankunasom.

Povoljna okolnost po Partizan mt:s je što će se nastavkom "lokauta" u NBA ligi otvoriti brojne mogućnosti za dovođenje tamošnjih igrača, vjerovatno po prihvatljivijim cijenama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC