• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Partizan čeka Zmaga i Helios

Crno-bijeli trijumfom u Zagrebu i odlično odrađenim prelaznim rokom uputili navijačima najbolju pozivnicu na prvi meč u Pioniru ove sezone.

 ABA: Partizan čeka Zmaga i Helios Izvor: MONDO

Partizan mt:s u srijedu od 20 časova dočekuje Helios, u meču drugog kola ABA lige, koji bi prema svim parametrima trebalo da predstavlja igru "mačke i miša".

Crno-bijeli kroz istoriju imaju superioran skor sa Domžalcima (11:1), koji su se poslije jedne sezone odsustva vratili u regionalno takmičenje.

Najpoznatije ime u njihovom taboru svakako je šef struke Zmago Sagadin, dok se u igračkom kadru izdvajaju Hrvat Drago Pašalić i nekadašnji mladi reprezentativac Slovenije Sandi Čebular.

Uz američkog plejmejkera Erla Geja i solidnog beka Klemena Prepelića, čini se da nemaju dovoljno kvalitetnih napadača da pruže snažan otpor aktuelnom šampionu.

Ipak, Vlade Jovanović se, kao i svaki trener, ponaša u skladu sa izrekom "prvo skoči, pa onda reci hop".

"Helios je godinama imao svoj sistem rada, vrlo malo mijenjao igrače i u isto vrijeme plasirao neka nova lica na regionalnu scenu. Vratili su se u Jadransku ligu, sigurno sa ambicijom da u njoj i ostanu", rekao je strateg Partizana mt:s.

"Ova utakmica biće novi ispit za nas, posle jako dobro odigranog meča u Zgarebu. Moramo da održimo kontinuitet kvalitetnih igara i trudićemo se da tako i bude. Čeka nas ekipa koja će odigrati jako agresivno na oba dijela terena, što je prepoznatljiv stil trenera Sagadina".

Jovanović je pozvao navijače da u što većem broju dođu u Pionir i pozdrave ekipu, koja je trijumfom nad prvakom Hrvatske u subotu potvrdila da raspolaže velikim potencijalom.

Utakmica počinje u 20 časova, a ulaznice će se prodavati na blagajni Pionira po cijeni od 200 i 400 dinara.

Zmago Sagadin je u intervjuu "Večernjim novostima" govorio o crno-bijelima strogo u superlativima.

"Prijatno su me iznenadili u Zagrebu. Ne samo što su slavili ubjedljivom razlikom, već su odigrali fenomenalno svih 40 minuta. Godinama forsiraju istu školu, koja iz sezone u sezonu izbacuje po nekoliko mladih igrača, uz ostvarivanje sjajnih rezultata. Takođe, ne zaspostavljaju ni trenerski kadar. Svi bi trebalo da se ugledamo na Partizan", istakao je Sagadin.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC