• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron u NFL?

Najveću zvIJezdu NBA lige interesuje da li može da ponovo igra američki fudbal. Ovog puta profesionalno.

 Lebron u NFL? Izvor: MONDO

Najbolji igrač Majami Hita Lebron Džejms ne planira da napušta zemlju zbog lokauta, pa ni da igra košarku. Njegova "prva ljubav" je američki fudbal i to ne krije.

Nakon što je prošle nedelje trenirao sa jednim srednjoškolskim timom, zainteresovao se da li postoji mogućnost da nastavi da se bavi sportom koji je igrao i u srednjoj školi.

S tim u vezi se obratio američkom novinaru ESPN sportske mreže Džonu Klejtonu, pitanjem "Do kada je moguće da neki NFL tim potpiše ugovor sa slobodnim agentom?"

Iako je jasno da je takav scenario nemoguć, pažnju američke javnosti privlači i činjenica da je Džejms igrao američki fudbal u srednjoj školi. Kažu, veoma uspješno.

Mark Marfi, bivši "sejfti" Grin Bej Pekersa, kazao je da se jedan od najdominantnijih košarkaša današnjice odlično snalazi na terenu i da bi sigurno bio veoma dobar "risiver".

"Igrao sam sa mnogo sjajnih 'risivera'. Svima pričam da među najbolje sa kojima sam igrao ubrajam - Džejmsa Loftona (osmostruki učesnik Pro-boula, član najboljeg NFL tima tokom 80'), Džerija Rajsa (zvanično najbolji igrač u istoriji američkog fudbala, prema izboru zvanične TV mreže NFL), Stiva Lardženta (takođe bivši učesnik Pro-boula) i Lebrona Džejmsa".

Tokom kratkotrajne karijere igrača američkog fudbala, Lebron je postavio nekoliko juniorskih rekorda i postigao 27 tačdauna.

Kako je to izgledalo? Pogledajte na našem web portalu www.mondo.rs

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC