• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lisac za MONDO: PAO!? Nije realno

Nema nikakve šanse da se prvak Evrope Panatinaikos uključi u ABA Ligu ove sezone, kaže jedan od njenih čelnika Roman Lisac.

 Lisac za MONDO: PAO!? Nije realno Izvor: MONDO

Ustalasala se košarkaška javnost u regionu poslije vijesti iz Grčke da je prvak Evrope, atinski Panatinaikos zainteresovan da se uključi u ABA ligu.

Izraelski Makabi se ove godine vratio u regionalnu ligu, čime je ona postala jedna od najjačih u Evropi. Prije Panatinaikosa, bilo je informacija da je i Olimpijakos zainteresovan da igra Jadransku ligu.

Pozvali smo menadžera ABA Lige Romana Lisca da objasni da li je moguće da se Panatinaikos uključi u ligu, koja je počela prošle subote (odigrana su dva kola, a Makabi je već odigrao tri utakmice).

"Drago nam je što postoj iinteresovanje velikih evropskih klubova, kakvi su Panatinaikos i Olimpijakos, da igraju našu ligu. Potvrdilo se da ono što se pisalo prije nekoliko mjeseci nije izmišljanje, već da se zaista oni raspituju. Ipak, realnost je nešto drugačija. Ne vidim mogućnost da Panatinaikos i Olimpijakos sada uđu u ABA Ligu", rekao je Lisac za MONDO.

Upitan da li bi u skorojoj budućnosti, odnosno od naredne sezone bilo mjesta i za najjače grčke klubove, Lisac je odgovorio:

"Ne znamo šta će donijeti budućnost. Mi smo tu, pratimo razvoj događaja. I ova vijest o Panatinakosu samo pokazuje da je naša regionalna liga prava stvar, da ide u pravom smjeru i da je njeno usmjerenje pravilno. Očigledno je da naša liga ima nešto što druge nemaju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC