• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Ohrabrenje od navijača

Trener Partizana mt:s izjavio je da je Helios daleko agresivnijom igrom u odnosu na Zagreb sprečio crno-bijele da prikažu ljepšu i tečniju igru.

 Jovanović: Ohrabrenje od navijača Izvor: MONDO

"Znao sam da večeras nećemo biti na istom nivou kao protiv Zagreba. Drugačiji model odbrane, kakav primjenjuje Helios, zahtijevao je od nas adaptacije u napadu, koje smo pokušali da sprovedemo tokom utakmice", rekao je Vlade Jovanović.

"Postojala je i doza opterećenja u prvih pet minuta, posebno kod igrača kakvi su Lo ili Čakarević, koji nisu ranije igrali u ovakvom okruženju. Normalno, mnogo nam znači što su navijači došli u velikom broju i pozdravili sve ove momke. To će nam puno značiti za sljedeće utakmice u Evroligi i ABA ligi".

Trener crno-bijelih najavio je da će tokom sezone biti prilike za sve igrače da pokažu šta znaju, pod uslovom da to zasluže svojim angažmanom.

"Mi svake godine igramo blizu 70 utakmica u visokom ritmu, tako da bi trebalo da bude mjesta za sve. Naravno, igraće oni koji zaslužuju. Oni koji ne zasluže, neće ulaziti ni na 40 razlike".

Zmago Sagadin, nekadašnji trener Olimpije, Crvene zvezde i Zadra, ovog puta je u Pioniru gostovao sa mladim, "niskobudžetnim" sastavom Heliosa.

"Čestitam Partizanu, u svim elementima je bio bolji od nas. Ambijent je bio prekrasan i bilo nam je uživanje igrati, iako smo bili malo prestrašeni. Publika nosi Partizan do minuta u kojima igra stvarno briljantno", hvalio je Sagadin.

Upitan ko su ove sezone kandidati za najviši plasman, odgovorio je da su za sada samo Partizan i Makabi pokazali kvalitet više.

"Po onom što sam vidio, Partizan će imati sjajnu sezonu. Oni i Makabi su korak ispred ostalih. Olimpiji je potrebno vremena, ali budite sigurni da će to biti jak tim. Cedevita takođe ima respektabilan sastav".

Crno-bijeli su pobjedom nad Domžalcima (86:59) popravili skor na 2-0, a u okviru trećeg kola u nedjelju dočekaće Radnički.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC