• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mačvan crno-bijeli broj 25!

Srpski reprezentativac je srećan što je došao u klub za koji navija i spreman da se odmah stavi na raspolaganje Vladi Jovanoviću.

 Mačvan crno-bijeli broj 25! Izvor: MONDO

Milan Mačvan definitivno je u Partizanu mt:s!

Košarkaš Makabija ostaće u Humskoj do juna 2012. godine, a poslije uspješno obavljenih administrativnih poslova moći će da debituje protiv Efesa u četvrtak (19.00) na startu Evrolige.

Dobrodošlicu na aerodromu poželjeli su mu menadžer Goran Savić, kao i poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad, koji mu je uručio crno-bijeli šal. Brzo je dogovoreno da Mačvan nosi dres sa brojem 25.

"Znao sam da se Partizan ovdje najviše prati, ali sam ipak iznenađen vašom pažnjom", rekao je Mačvan brojnim predstavnicima medija.

Od prvih spekulacija o mogućem dolasku u tabor srpskog prvaka prošlo je desetak dana, prožetih velikom neizvjesnošću.

"Bilo je baš napeto. I meni i svima oko mene - porodici, menadžerima, vjerovatno i ljudima u Partizanu, sa kojima sam se brzo dogovorio. Važno je da sam sada na pravom mjestu. Imaću malo vremena da se uklopim, ali uradiću koliko mogu da to izgleda dobro već protiv Efesa".

Dok je bio u FMP Železniku i Hemofarmu, nije javno isticao navijačku pripadnost, ali su dolaskom u Partizan nestali razlozi da se "krije".

"Čim se ukazala šansa da dođem ovdje na pozajmicu, to je postala moja jedina želja. Hvala čelnicima Makabija što su me pustili u klub za koji navijam i protiv kojeg će igrati u Evroligi i ABA ligi", istakao je Mačvan.



Zanimljivo je da će već u drugom kolu Evrolige igrati protiv Makabija (u gostima)!

"Sada sam igrač Partizana. Uradiću sve da ekipa ostvari što bolje rezultate, a to znači tokom cijele sezone, ne samo protiv Makabija. Očekujem trofeje, da Partizan pobjeđuje, kao što je radio i prethodnih godina. Tu sam da pomognem".

Evroliga?

"Do juče sam pričao o ambicijama Makabija, sada o ambicijama Partizana, a grupa je ista... Biće jako teško. Vjerovatno će proći dalje onaj ko bude pobijeđivao kod kuće i uspio da dobije makar jednu utakmicu u gostima. Potrudićemo se da zaštitimo domaći teren, a uz navijače kakve imamo, biće motiva da pobjeđujemo redom sve velikane".

Proces uigravanja i uklapanja biće usporen činjenicom da u ABA ligi nema pravo nastupa do januara.

"Ne mogu da igram, ali mogu da treniram. To što me je Partizan uzeo da igram jednu utakmicu nedjeljno, samo me dodatno motiviše da tu jednu odigram dobro".

Milan Mačvan, spreman da ugradi sebe u nove uspjehe crno-bijelih i da pruži maksimum za Grobare, sa kojima se često svađao prilikom gostovanja sa Hemofarmom.

"Pa dobro, nismo se razumjeli", sa osmijehom je zaključio stameni krilni centar.

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC