• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Atmosfera sputala neke igrače

Trener Partizana mt:s smatra da je atmosfera u "Pioniru", možda vezala ruke pojedinim igračima njegovog tima. Savanović: "Uvijek je teško protiv Partizana".

 Jovanović: Atmosfera sputala neke igrače Izvor: MONDO

Partizan mt:s startovao je porazom u novoj sezoni Evrolige. Crnih deset minuta u igri crno-bijelih u trećoj deonici meča protiv Anadolu Efesa bili su odlučujući da ekipa iz Istanbula odnese bodove iz krcatog "Pionira".

Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović ocijenio je da će cijeli tim morati bolje da se "aklimatizuje i na sudijski kriterijum i na atmosferu".

"Greške koje su nam se desile u drugom poluvremenu moramo da ispravimo. Efes je agresivnošću iskidao tečnost našeg napada, a brzim ličnim greškama Nikole Pekovića i Miroslava Raduljice ostali smo bez prave igre na centrima i tada su nas slomili", rekao je Jovanović.

On je naglasio da je bio zadovoljan igrom u napadu u prvom poluvremenu, ali ne i odbranom. "Mnogo je kad daš 45 koševa za poluvreme, a mnogo je i kad primiš 48 poena".

"U svakom slučaju, moraćemo svi da se bolje aklimatizujemo i na suđenje i na atmosferu. Možda je ta atmosfera i učinila da pojedini igrači osjete pritisak i da ne možemo da se vratimo. Ima igrača koji nikada nisu igrali u ovakvoj atmosferi. Naravno, želim da se zahvalim publici", rekao je Jovanović.

Srpski reprezentativac Duško Savanović je bio nemilosrdan prema "svojima". Postigao je 17 poena, od toga tri trojke, uz samo jedan promašaj.

"Naporna utakmica, kao i svaka u 'Pioniru' protiv Partizana i pred ovom publikom. Iskustvom smo izdržali pritisak i apsolutno kontrolisali meč. Šta smo se dogovorili u svlačionici? Pa, nema tu nekih pretjeranih dogovora. Ekipa, kao što je Efes i nema nekih specijalnih zadataka, svi znaju šta da rade na terenu, ima finesa koje treba da se iskristališu", rekao je Savanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC