• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Strpljivo!

Trofejni stručnjak Partizana smatra da je za sve potrebno vrijeme i da niko ne treba da klone duhom poslije startnog poraza u Evroligi.

 Vujošević: Strpljivo! Izvor: MONDO

Bivši trener KK Partizan, a sada predsjednik Sportskog društva crno-bijelih Duško Vujošević posmatrao je ovu utakmicu crno-bijelih košarkaša protiv Anadolu Efesa sa sjedišta tik uz aut-liniju.

Imao je priliku da dobro vidi sve detalje, a mora se primijetiti da je utakmicu podnio daleko smirenije nego u vrijeme kada je lično bio odgovoran za rezultate tima.

Neposredno poslije meča, koji je Partizan izgubio 73:84 , Vujošević je apelovao na navijače, ali i na ekipu da se ne obeshrabre zbog početnog neuspjeha.

"Partizan još stvara ekipu. Mačvan je stigao juče, puno je novih klinaca i potrebno je vrijeme da se sve to uklopi, mada je očigledno da ima potencijala i kvaliteta", rekao je Vujošević.

"Svi moraju da shvate kolko je jaka ova grupa i da će svi favoriti dolaziti u Beograd sa sviješću da je utakmica sa Partizanom jako važna", aludirao je trofejni stručnjak na to da crno-bijeli po sastavu objektivno nisu favorit ni u jednom meču osim protiv belgijskog Šarlroa.

Vujošević je dodao da kriterijum suđenja nije bio ujednačen i da su na konačan rezultat bitno uticale treća i četvrta lična greška Nikole Pekovića sredinom treće četvrtine.

(I.B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC