• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mulaomerović: Obradović je najbolji u Evropi

Zagrebova prva domaća utakmica u Evroligi, baš protiv šampiona Evrope. Mulaomerović: "Čast je igrati za Željka Obradovića".

 Mulaomerović: Obradović je najbolji u Evropi Izvor: MONDO

Želimir Obradović uživa veliko poštovanje u košarkaškim krugovima, ne samo Srbije, već i cijele Evrope. Najtrofejniji evropski trener sa svojim Panatinaikosom večeras će igrati meč 2. kola Evrolige protiv Zagreba u glavnom gradu Hrvatske, a u taboru takozvanih "mrava" svjesni su da realno nemaju šta da traže protiv atinskih "zelenih".

Za Zagreb igra veteran Damir Mulaomerović, koji je u dresu Panatinaikosa 2002. godine, pod vođstvom Željka Obradovića, osvojio evropsku titulu.

Meč će biti odigran u zagrebačkoj Areni, a zanimljivo je da od cijele postave Zagreba samo Sašo Ožbolt igrao u tom objektu i to u dresu Olimpije na prošlogodišnjem Fajnal-foru regionalne lige.

"Mi nemamo navijače koji će napuniti dvoranu. Mogu samo da pozovem ljude da dođu da nas podrže i vidjeti jednu od najboljih evropskih ekipa koju vodi najbolji evropski trener, a za koga sam imao čast da igram", izjavio je Damir Mulaomerović.

Duel sa Panatinaikosom biće istorijski za Zagreb, jer će mu to biti prva domaća evroligaška utakmica. U debiju u Evroligi u 1. kolu proveo se kao bos po trnju u Njemačkoj, protiv Bamberga.

Zanimljivo, ovo neće biti prvi trenerski duel stratega Zagreba Vlade Androića i iskusnog stručnjaka Obradovića.

"On je vodio Partizan, a ja Borac. Pobijedili su nas 12, 13 razlike. Partizan je te godine bio evropski prvak i to je za nas bio dobar rezultat", rekao je Androić, a onda, pomalo i razočarano konstativao:

"Ne možemo mi da se upoređujemo sa Panatinaikosom, a ne dolaze nam ni u najboljem trenutku. Poznavajući Željka, oni nas definitivno neće potcijeniti. Jedina obaveza koju imamo u ovoj utakmici je da damo sve od sebe".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC