• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udarila najpoznatiju košarkašicu u WNBA, pa dobija prijetnje smrću?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Djevojka Dione Karington iznijela je tvrdnje da njenu partnerku prate i prijete joj smrću zbog nedavnog incidenta sa Kejtlin Klark.

 udarila kejtlin klark i sad dobija prijetnje smrcu kaze smit Izvor: Printscreen/YouTube/ESPN/Hoop Life

Kejtlin Klark, najpoznatija WNBA košarkašica, dobila je nesportski udarac u oko od svoje protivnice Dione Karington. Vijest je brzo odjeknula, a kako je u oku posmatrača djelovalo da je potez bio namjeran košarkašica Konektikata postala je meta kritika, a čak dobija i prijetnje smrću.  

Karington i Klark sastale su se u plej-ofu WNBA lige, u meču Konektikata i Indijane slavila je domaća ekipa 93:69, ali je susret obilježio potez koji se danima prepričava. Naime, postoje indicije da je Karingtonova namjerno udarila Klarkovu, a prema nekim informacijama igračica Konektikata već mjesecima objavljuje loše stvari o bijelcima i Kejtlin Klark. Zbog ovih teorija Karingtonova je postala žrtva nasilja na drušrvenim mrežama. Njena partnerka, koja je ujedno i saigračica Klarkove, Nalisa Smit je otkrila uznemirujuće detalje. "Moja djevojka dobija prijetnje smrću i praćena je". 

Još uvijek nema dokaza o tvrdnjama koje je iznijela Nalisa Smit, ali je rasprava je dobila nešto veće razmjere jer je WNBA riješila da uključi policiju u ovaj slučaj, a navijači Indijane za koju igra Kejtlin Klark optuženi su za rasizam. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC