• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treneri napravili haos u Evroligi: Cijeli svijet vidio sukob, na konferenciji postalo još oštrije!

Meč Fenerbahčea i Olimpijakosa izazvao je mnogo pažnje zbog dvojice trenera, Jasikevičijusa i Barcokasa.

 Svađa Šarunas Jasikevičijus i Jorgos Barcokas Izvor: MN PRESS

Prvo kolo Evrolige donelo nam je derbi između Fenerbahčea i Olimpijakosa, a utakmica koja se možda i najviše čekala na startu takmičenja opravdala je očekivanja. Vidjeli smo neizvjestan meč koji je turski tim riješio u svoju korist (82:71), a koliko je napeto bilo najbolje govori odnos dvojice trenera.

Šarunas Jasikevičijus i Jorgos Barcokas tokom meča su dobili tehničke greške zbog sukoba koji su imali pored terena, a njihov verbalni okršaj nastavio se i nakon utakmice. Prvo je Grk govorio o događaju sa meča, a zatim je Litvanac bio još oštriji - tvrdeći da se ovakav njihov sukob nije desio prvi put.

"On je imao neke komentare koje sam čuo, pa moram da odgovorim. Ovo je drugi put da me on pored terena uči kako bi trebalo da vodim svoj tim. Ne dozvoljavam bilo kom treneru da mi govori šta bi trebalo da radim sa svojom ekipom", rekao je Šarunas Jasikevičijus nakon što je sa ekipom Fenerbahčea pobijedio Olimpijakos.

Podsjećamo, nešto ranije se oglasio Jorgos Barcokas. "Volio bih da kažem nešto o ponašanju protivničkog trenera. Šta god da se desi na meča, imamo tehničke greške, pokušao sam da mu pružim ruku, on je mene napao. To je nepoštovanje. Želim da svi to znaju", istakao je Grk nakon poraza u prvoj rundi i velike rasprave sa protivnikom.

Meč Fenerbahčea i Olimpijakosa obilježila je i teška povreda jednog od najboljih igrača turskog tima. Nakon što je prošao Filipa Petruševa i spremio se za šut, Skoti Vilbekin je pao na parket i uz bolnu grimasu ostao da leži - mnogi smatraju da su tom prilikom pokidani prednji ukršteni ligamenti, što bi značilo višemjesečnu pauzu.

Bonus video:

Pogledajte

03:28
Željko Obradović pred KK Partizan - Baskonija
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC