• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasplakao se zbog Stefa Karija: Novi košarkaš Lejkersa jedva došao sebi dok je prepričavao šta se dogodilo

Kvinsi Olivari je bio najefikasniji u dresu Lejkersa u posljednjem meču pred sezonu, ali je svoj uspjeh ostavio po strani jer je imao preča posla - razgovarao je sa svojim idolom Stefom Karijem.

 Kvinsi Olivari plakao zbog Karija Izvor: X/@mcten/Printscreen

Lejkersi su odigrali posljednji pripremni meč pred novu sezonu, a trener Džej-Džej Redik je šansu dao pridošlicama u timu. Tako su u meču sa Golden Stejtom, od kojeg su ubjedljivo poraženi 132:74, dominirali sin Lebrona Džejmsa Broni i Kvinsi Olivari.

Poslije meča Olivari je govorio o svom najvećem idolu - Stefu Kariju. "To je ludo jer ga pratim otkad sam bio u osnovnoj školi, on mi je najdraži igrač", započeo je novi igrač jezeraša.

Zbog omiljenog košarkaša nije mogao da sakrije suze. "Prva stvar koju mi je rekao je da voli moj stil igre, a ja sam mu odgovorio da sam ja njegov fan. Imam njegov dres, dvaput mi ga je potpisao, spavao sam u njemu. Htio sam da budem poput njega, da ga upoznam i da dobijem njegovo poštovanje".

Titula najefikasnijeg u redovima Lejkersa pripala je upravo Kvinsiju Olivariju koji je za nešto manje od 40 minuta postigao 22 poena, a najbolje je odigrao drugu dionicu u kojoj je proveo svih 12 minuta na terenu. U šutu za tri bio je precizan pet puta iz devet pokušaja, dok je za dva šutirao sedam puta i pogodio tri. Uz to je upisao još i sedam skokva i dve asistencije, ali je njegovu dobru defanzivnu igru pokvarila činjenica da je izgubio sedam lopti.

Oliveri je studirao na Ksaveri univerzitetu, ali nije izabran na draftu. Pružila mu se prilika da potpiše desetodnevni ugovor sa Lejkersima u predsezoni i već mu se pružila prilika da na drugoj strani terena upozna svog idola. Dok je bio manji Olivari je dobio Karijev potpis na dresu, a sada i na patikama.

Još uvijek nije poznato da li će momak rođen 2001. ostati u dresu Lejkersa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC