• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Pao nam je kamen sa srca

Pešić zadovoljan odbranom svog tima, ali nije navijačima. Igrači osjetili veliko olakšanje jer je prekinuta crna serija.

 ZVEZDA: Pao nam je kamen sa srca Izvor: MONDO

Od sjaja do očaja, pa opet do sjaja!

Tako su djelovali košarkaši Crvene zvijezde u duelu 12. kolu ABA lige protiv Širokog, koji su riješili su svoju korist - 83:72.

Crveno-bijeli su pobjedom u Pioniru prekinuli niz od šest vezanih poraza i sada u znatno boljoj atmosferi dočekuju meč sa Partizanom. Ova pobjeda sigurno će znatno uticati i na samopouzdanje igrača Zvijezde, koje je bilo poljuljano.

Toga je svjestan i trener Svetislav Pešič.

"Ovaj tim ima visoko profesionalan odnos prema igri. Lako je održati atmosferu kada se pobjeđuje... ali, kada se gubi to je teško. Zato čestitam ekipi", rekao je iskusni stručnjak.

Po njegovom mišljenju Zvezda je do pobjede stigla dobrom odbranom u finišu meča.

"Pobijedili smo jer smo odigrali odličnu odbranu u posljednjih par minuta, a to nije bilo baš tako u prethodnim utakmicama. Ekipa se vratila na kraju, i to me raduje", dodao je on.

U Pioniru je bilo oko 3.000 navijača, ali Pešić nije bio najzadovoljniji komentarima pojedinaca, pogotovo povicima koji su išli na račun Petra Popovića - najboljeg aktera meča.

"Obično prvo čestitam navijačima, kao što je to uradio Lazić i to je lijepo od njega. Ali, neki od njih ne zaslužuju da budu navijači Zvijezde. Poslije ovakve igre, pitao bih onog jednog što stalno vrijeđa Petra Popovića. Šta bi bilo da nije pogodio sve to? Ja bih zamolio te mladiće da to više ne rade. Treba podržati ovaj tim i igrače. Svaka čast Popoviću", zaključio je Pešić.

Branko Lazić je istakao da pobjeda mnogo znači njemu i saigračima.

"Hvala navijačima koji su nas bodrili i nosili do pobjede. Uspjeli smo da popravimo odbranu u posljednjoj četvrtini. Pao nam je kamen sa srca posla puno vezanih poraza".

Zvezda će protiv Partizana biti jača za Omara Tomasa.

"Moramo tek da vidimo koliko Tomas može u ovom trenutku. Neće se oko njega vrtjeti cijela igra Zvijezde. On je polivalentan igrač, ali on je drugačiji, recimo, od Morisona. Tomas može mnogo toga da uradi, njegove statistike suuvijek pune. Mislim da može da se uklopi u naš sistem. On mozda nije meč viner i suter... A, nije igrao praktično od maja mjeseca. Ipak, ima dobru energiju. Trebaće mu vrijeme. Ne sumnjam da će protiv Partizana odigrati dobro", rekao je Pešić za novajliju u Zvijezdi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC