• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gurović: Hoću Partizan, častim 100.000 evra!

Milan Gurović bi, ako pređe u neki jači evropski klub, voleo da na žrebu u Evroligi dobije Partizan i obećava da će u tom slučaju častiti.

 Gurović: Hoću Partizan, častim 100.000 evra!  Izvor: MONDO

Prvo skoči pa reci "hop", kaže narodna izreka, koju izgleda baš i ne poštuje Milan Gurović, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a sada član poljskog Prokom Trefla.

Gurović ima ponude da karijeru nastavi u Olimpijakosu ili Barseloni, ali je i dalje u poljskom Treflu. Ipak, to ga nije omelo da za beogradske medije izjavi da bi voleo da, ako ipak predje u Barselonu ili Olimpjakos, u žrebu u drugoj fazi Evrolige dobije Partizan.

"Barselona i Olimpijakos su velikani evropske košarke. Još da završim u grupi sa Partizanom. Nema lepšeg od toga. Častio bih 100.000 evra samo da se to desi. Pregazio bih crno-bele. Redovno pratim medije, vidim da me se plaše i ako nisam u zemlji. Neka znaju, kad-tad ću se vratiti, makar u ulozi direktora", kaže Gurović za "Sportski žurnal".

Gurović, koji je po povratku u Srbiju najpre nosio dres Partizana, baš i nema puno uspeha u dresu Crvene zvezde u duelima sa "večitim rivalom", a vremenom je postao jedan od najomraženijih likova medju Grobarima.

O tome gde će nastaviti karijeru, Gurović kaže da ga je, osim Barselone i Olimpijakosa, tražio i Beneton, ali da je ta opcija otpala, jer ekipa iz Treviza ne igra Evroligu, a i ne stoji dobro finansijski. Velika mu je želja da se vrati u Zvezdu.

"Moguće je da ovu sezonu završim u Poljskoj...Kada bi se samo kraj sezone u Poljskoj poklopio sa krajnjim rokom za registraciju Superligi. Ili neka pozajmica. Bilo bi to idealno", kaže Gurović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC