• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Spremni za trojke "krstaša"

Svi u Crvenoj zvezdi DIVA motivisani za nedeljni duel sa BKK Radničkim. Nikola Marković ističe najveću vrlinu protivnika - šut iz daljine.

 KK ZVEZDA: Spremni za trojke "krstaša"  Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde prvi put će u nedelju napustiti svoju dvoranu u Superligi. Ne i grad.

Putuju na Voždovac, na duel sa BKK Radničkim, koji je u prva dva kola ostvario polovičan učinak - izgubio od Radničkog FMP i pobijedio Radnički Kragujevac.

Crveno-bijeli imaju za sobom dva trijumfa.

Nikola Marković, proljećno otkrovenje ekipe Svetislava Pešića, prenio je impresije o narednom
rivalu.

"Veoma su ozbiljna ekipa, igraju sa svih 12 igrača, a trener Dragan Nikolić voli da koristi sve raspoložive snage jer na taj način tokom svih 40 minuta drži visok ritam. Izrazito su šuterska ekipa, prosječno šutiraju 20 trojki po utakmici i to je jedno od njihovih najjačih oružja, koga moramo da se pripazimo", rekao je Marković za zvanični sajt.

Svetislav Pešić pred svaku utakmicu opominje svoje igrače da još ne smiju sebi da priušte opušten pristup utakmici i zahtjeva visoku motivaciju. Toga je svjestan i krilni centar koji je prve košarkaške korake načinio u KK "Borča".

"Želimo da nastavimo naš pobjednički niz, a na njihovu agresivnost siguran sam da ćemo odgovoriti još agresivnije, da ćemo biti veoma motivisani i da ćemo se potruditi da pružimo maksimum", dodao je on.

Marković je tokom nekoliko zimskih mjeseci gledao utakmice kraj terena. Onda se vratio na parket krajem takmičenja u regionalnoj ligi i potpuno spreman dočekao start Superlige.

U njoj prosječno bilježi 13 poena i 9,5 skokova po meču.

"To su samo dvije utakmice, a ja samo pokušavam da ispunim sve zadatke koje pred mene postavlja trener Svetislav Pešić. Ne opterećujem se ličlnim učinkom, već samo razmišljam o pobjedi ekipe. Dobro smo startovali. Super liga je kratko takmičenja koje traje dva mjeseca, a naš cilj je poznat. Međutim, ne razmišljamo mnogo unaprijed, zgusnut je raspored pa se iz tog razloga koncentrišemo samo na prvog narednog protivnika, razmišljamo samo od utakmice do utakmice", dodao je Marković.

PAROVI 3. KOLA KOŠARKAŠKE LIGE SRBIJE:

Nedelja

Vojvodina - Hemofarm (20.00)
Radnički BKK - Crvena zvezda DIVA (18.00)
Mega Vizura - Radnički Kragujevac (17.30)
Partizan mt:s - Radnički FMP (17.00)

Tabela: Partizan mt:s 2-0, Crvena zvezda Diva 2-0, Radnički FMP 2-0, BKK Radnički 1-1, Radnički Kragujevac 1-1, Vojvodina 0-2, Mega Vizura 0-2, Hemofarm 0-2

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC