• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Radnički FMP željan dokazivanja

Trener košarkaša Partizana mt:s cijeni prestojećeg rivala iz Železnika, ali i podsjeća na zacrtan cilj svoje ekipe - osvajanje titule.

 Jovanović: Radnički FMP željan dokazivanja  Izvor: MONDO

Crno-bijeli uspješno su počeli odbranu titule prvaka Srbije. U prva dva kola domaćeg šampionata lako su pobijedili Mega Vizuru i Hemofarm i dokazali da će biti apsolutni favoriti do kraja takmičenja.

Za razliku od njihovih pobjeda, uspjesi Radničkog FMP u duelima sa imenjacima sa Crvenog krsta i iz Radničkog prilično su iznenadili košarkašku javnost.

Trener Partizana mt:s Vladimir Jovanović dobro je upoznat sa kvalitetom narednog rivala.

"Ekipa Radnički FMP praktično je ista kao ona koja je prošle godine nastupala u Superligi pod imenom FMP sa malim promjenama u igračkom kadru. Ekipa su koja već dugi niz godina igra zajedno, ne samo u seniorskoj košarci. Sastavljeni su od dva ili tri godišta, koja su dugi niz godina sarađivala i u mlađim kategorijama, tako da se jako dobro poznaju", rekao je mladi stručnjak za klupski sajt.

Crno-bijeli nisu imali mnogo problema i prva dva kola, ali Jovanović opominje da svaki rival ulazi u meč sa šampionom dodatno motivisan i spreman da pruži i više od maksimuma.

"Čeka nas utakmica protiv ekipe koja je željna dokazivanja. Znamo koji su nam ciljevi i da bismo ih ostvarili moramo u svim utakmicama koje nam predstoje da pružimo svoj maksimum", dodao je Jovanović.

Iz Partizana mt:s poručeno je i da će ulaznice za prvi meč kluba iz Humske biti u prodaji na dan utakmice. Koštaće po 100 (tribine) i 200 dinara (parter). Blagajna hale "Pionir" biće otvorena od 15.00 časova.

PAROVI 3. KOLA KOŠARKAŠKE LIGE SRBIJE:

Nedelja

Vojvodina - Hemofarm (20.00)
Radnički BKK - Crvena zvezda DIVA (18.00)
Mega Vizura - Radnički Kragujevac (17.30)
Partizan mt:s - Radnički FMP (17.00)

Tabela: Partizan mt:s 2-0, Crvena zvezda Diva 2-0, Radnički FMP 2-0, BKK Radnički 1-1, Radnički Kragujevac 1-1, Vojvodina 0-2, Mega Vizura 0-2, Hemofarm 0-2

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC