• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Planule karte za F4

Sve ulaznice za finalni turnir Evrolige u Istanbulu su rasprodate, 40 dana prije početka, saopštili su čelnici najelitnijeg evropskog takmičenja.

 EL: Planule karte za F4  Izvor: MONDO

Ulaznice za završni turnir Evrolige, Fajnal for, koji će biti održan od 11. do 13. maja u Istanbulu, već su rasprodate.

Fajnal for će se igrati u Sinan Erdem Areni koja ima kapacitet od 14.535 mjesta. Čelnici najelitnijeg evropskog takmičenja saopštili su da je ostao još jedan mali kontigent karata, koji nije pušten u prodaju jer je tradicionalno namijenjen klubovima učesnicima završnog turnira, predstavnicima medija i gostima, kao i paket ulaznica koji je uključen u kompletan aranžman za Istanbul preko oficijelne turističke agencije.

Najveći broj karata kupili su navijači iz Španije, Grčke, Rusije, Izraela i Turske, fanovi timova koji će se naći na završnom turniru sezone u Istanbulu.

Izvršni direktor Evrolige Đordi Bertomeu izrazio je zadovoljstvo zbog velikog interesovanja za F4 u Istanbulu.

"Fantastična prodaja ulaznica potvrdila je da je Istanbul bio pravi izbor za organizaciju završnog turnira Evrolige, jer je to sjajna turistička destinacija u kojoj svake godine ima sve više zainteresovanih za košarku. To je ujedno i potvrda da Evroliga napreduje i za nju postoji sve veće interesovanje, bez obzira na globalnu ekonomsku krizu. Navijači su prepoznali kvalitet i većina njih na vrijeme je obezbijedila ulaznice za finalni turnir, prije nego što su saznali da li će njihovi klubovi uspjeti da se kvalifikajuju na F4. Oni će sada zaista moći da uživaju u četiri sjajne utakmice u Sinan Erdem Areni i dožive fantastične uspomene", istakao je Betromeu.

Na Fajnal for Evrolige u Istanbulu plasman su izborili CSKA iz Moskve, Barselona i Olimpijakos, a posljednji učesnik biće pobjednik "majstorice" između Panatinaikosa i Makabija, koja je na programu u četvrtak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC