• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Gasol i Srbi za jak Memfis

Memfis Grizlis očigledno imaju posebnu sklonost ka Srbima i Špancima! Jedni odlaze, ali vrlo brzo drugi stižu na njihova mesta...

 NBA: Gasol i Srbi za jak Memfis Izvor: MONDO

Španski reprezentativac Mark Gasol dogovorio se sa čelnicima "grizlija" da u naredne tri sezone bude njihov član za ukupno deset miliona dolara. Dvadesettrogodišnji centar uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa timom za koji su donedavno igrali njegov brat Pau i zemljak Huan Karlos Navaro.

Za razliku od većine ostalih Evropljana u NBA ligi, Mark Gasol neće morati da prolazi kroz period adaptacije na novu sredinu, s obzirom na to da je pohađao srednju školu u gradiću blizu Memfisa.

Još malo pa bivši as Đirone prošle sezone je imenovan za najkorisnijeg igrača ACB lige, sa prosekom od 16,2 poena i 8,3 skokova po utakmici.

Njega su Los Anđeles Lejkersi izabrali kao 48. na prošlogodišnjem draftu, ali su taj "pik" zimus poslali Memfisu zajedno sa Kvami Braunom i Džavarisom Kritentonom. U suprotnom smeru otišao je Pau Gasol, čijim su dolaskom Lejkersi postali ozbiljni kandidati za osvajanje titule.

Za ekipu Grizlisa nastupa srpski reprezentativac Darko Miličić, a Marko Jarić prošle nedelje mu se pridružio kao deo aranžmana u kojem su Memfis i Minesota razmenili "rukije" Kevina Lava i O Džej Majoa.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC