• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ristović: Nismo mogli da zadržimo Tomasa

Sportski direktor KK Crvena zvezda Diva kaže za Mondo da je Omar Tomas dobio višestruko veću ponudu od ruskog tima.

 Ristović: Nismo mogli da zadržimo Tomasa  Izvor: MONDO

Tradicija se nije prekinula kada su Amerikanci koji igraju u srpskim košarkaškim klubovima u pitanju - oni, ipak, ostaju samo jednu sezonu.

Činilo se da će Omar Tomas koji je odigrao sjajnu sezonu u crveno-bijelom dresu nastaviti da igra u Zvezdi, ali se to neće desiti i pored obostranih "simpatija" koje su se razvile kod Zvezde i Amerikanca.

Tomas je potpisao ugovor sa ruskim klubom Krasnaja Krila, a sportski direktor Zvezde Davor Ristović za Mondo kaže da mu je žao što je došlo do rastanka, ali da igraču želi sve najbolje u nastavku karijere:

"Bili smo sa Tomasom u kontaktu mjesec dana... i stvarno pokušali da ga zadržimo. Možda ljudi i ne znaju da je on prije dolaska u Zvezdu imao jako veliki ugovor sa Sijenom i da smo ga mi dobili na brzu reakciju na tržištu, za mnogo manje novca. On se ovdje pokazao kao veliko pojačanje i na terenu i van njega i mi mu svi želimo sve najbolje i zahvaljujemo se za ono što je dao Zvezdi."

"Mi prosto nismo mogli da pariramo finansijskoj ponudi Rusa, to je tako", dodaje Ristović i kaže da se sada okreće tržištu u potrazi za novim pojačanjima, nakon što su u Zvezdu ovog ljeta stigli Simonović, Savović, Mitrović i Braun.

Upitan koje su to pozicije na kojima će se tražiti novi igrači, Ristović odgovara:

"Tražimo dva igrača na spoljnim pozicijama.Vidjećemo šta se nudi trenutno na tržištu. Voljeli bismo naravno da ih nađemo i prije početka priprema, ali pošto one počinju već sljedeće sedmice, mislim da to nije realno".

Pripreme za novu sezonu, KK Crvena zvezda Diva, predvođena novim trenerom Milivojom Lazićem, počinje sljedećeg ponedjeljka na Zlatiboru.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC