• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina ne zna za otkaz Mavrenskog

U klubu kažu da ne znaju da je dosadašnji trener Ivica Mavrenski potpisao ugovor sa češkim Prostejovom i da je što se njih tiče i dalje na odmoru.

 Vojvodina ne zna za otkaz Mavrenskog  Izvor: MONDO

Novi direktor košarkaškog kluba Vojvodina Savo Dobranić rekao je u utorak da je nova uprava zatekla dugovanja koja iznose više od 60 miliona dinara i dodao da su osmorica igrača zatražili raskid ugovora.

Dobranić, koji je direktor "Dnevnik holdinga" i pokrajinski poslanik Demokratske stranke, rekao je novinarima da dugovanja prema igračima iz prošle sezone iznose oko 50 miliona dinara, dok ostala dugovanja iznose oko 12 miliona.

On je dodao da je iz klupskog budžeta potrošen najveći deo novca predviđenog za ovu godinu i rekao da će o sudbini i daljem funkcionisanju Vojvodine nova uprava morati da razgovara sa najvećim finansijerom, preduzećem "Srbijagas".

Dobranić je rekao da će Vojvodina zbog problema sa novcem u sledećoj sezoni morati da se osloni na igrače iz svoje škole.

Prema njegovim rečima, klub za sada računa na trojicu mlađih igrača: Stevana Ajdukovića, Velibora Buhu i Iliju Pavkovića, kao i na iskusnog Miloša Bojovića koji je povukao zahtev za raskid ugovora upućen Arbitražnoj komisiji KSS.

Novi sportski direktor Vojvodine Igor Kovačević, koji je ranije tu funkciju obavljao u prvoligašu Radničkom iz Novog Sada, rekao je da klub, uprkos problemima, želi da sačuva mesto u Jadranskoj ligi i obezbedi ponovno učešće u tom takmičenju kroz Superligu Srbije.

Kovačević je dodao da klub nema informacija da je dosadašnji trener Ivica Mavrenski takođe napustio Vojvodinu i potpisao ugovor sa češkom ekipom Prostejov, navodeći da je, što se kluba tiče, Mavrenski i dalje na odmoru.

Pojedini mediji objavili su prethodnih dana da je Mavrenski potpisao za Prostejov, koji je u prošloj sezoni igrao u polufinalu češkog prvenstva.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC