• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP (U-20): "Plave" se opet igrale

Mlada reprezentacija Srbije deklasirala je domaćina Italiju u meču drugog kola A grupe Evropskog šampionata - 71:53 (21:15, 18:11, 15:10, 17:17).

 EP (U-20): "Plave" se opet igrale  Izvor: MONDO

Izgleda da za mlade srpske košarkašice nema dostojnog protivnika u A grupi Eurobasketa u Italiji!

"Plave" su u meču drugog kola, u Kijetiju, deklasirale domaćina šampionata rezultatom 71:53 (21:15, 18:11, 15:10, 17:17) i praktično osigurale prvo mesto u grupi.

Ipak, pošto se bodovi prenose u drugu fazu, nema sumnje da će izabranice Jovice Antonića i u nedelju od 15.15 časova protiv Francuske ići na pobedu.

Ana Dabović bila je najefikasnija na utakmici sa 16 poena. Sonja Petrović ostvarila je "dabl-dabl" sa 14 poena i deset skokova, dok su Maja Miljković i Dragana Gobeljić ubacile po 12.

Da Italijanke neće biti mnogo krupniji zalogaj od Nemica, koje su u petak poražene sa 74:44, videlo se već u šestom minutu, kada je na semaforu stajalo 12:2.

"Azure" su nakratko zapretile, smanjivši na 21:17 u 11. minutu, ali odmah je usledila serija Srbije od 14:0, tako da su sve dileme oko konačnog ishoda otklonjene već polovinom druge četvrtine. Do kraja se samo postavljalo pitanje razlike kojom će pobediti srpske devojke.

U večernjem terminu sastaju se Francuska i Nemačka, a pobednik tog meča verovatno će obezbediti treće mesto i plasman u narednu fazu takmičenja.

Po tri najbolje ekipe iz grupa A i B, odnosno C i D, oformiće nove dve grupe, iz kojih po dve prvoplasirane idu u polufinale. Termini utakmica druge faze EP su 15, 16. i 17. jul.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC