• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Maljković potpisao listu pojačanja

Radna grupa crveno-belih odobrila spisak potencijalnih pojačanja za narednu sezonu. Dugovi neće opterećivati novi budžet.

 KK ZVEZDA: Maljković potpisao listu pojačanja Izvor: MONDO

Proslavljeni trener Božidar Maljković odredio je listu potencijalnih pojačanja Crvene zvezde za narednu sezonu, zajedno sa članovima sportskog menadžmenta Brankom Kovačevićem i Mirkom Pavlovićem.

Predsednik Upravnog odbora Mirko Petrović, koji je i dalje jedini ovlašćen da daje izjave u ime Zvezdine Radne grupe, rekao je posle sastanka u sredu uveče da dugovanja prema nosiocima ekipe neće opterećivati budžet za narednu sezonu.

"Boža Maljković je u dogovoru sa Brankom Kovačevićem i Mirkom Pavlovićem predstavio spisak potencijalnih pojačanja. Radna grupa ga je odobrila i kontakti sa tim igračima će biti nastavljeni. Takođe je važno što su izmirene obaveze prema igračima koji će činiti okosnicu tima i što dugovi neće opterećivati novi budžet", izjavio je Petrović.

Na pitanje o kojim se igračima radi, prvi čovek Zvezde apostrofirao je Tadiju Dragićevića, Elmedina Kikanovića, Borisa Bakića...

Što se tiče Maljkovića, on je na Malom Kalemegdanu sve aktivniji, ali nije izvesno da će biti rešenje za upražnjenu poziciju šefa stručnog štaba.

"Trenutno je Maljković član Radne grupe. Svojim autoritetom, znanjem i iskustvom pomaže nam da prevaziđemo krizu", kratko je odgovorio Mirko Petrović.

Sam Maljković ni ovog puta nije želeo da daje izjave.

"Moraću da vas razočaram. Možda bude nešto konkretnije sledeće nedelje", obratio se okupljenim novinarima.

Sastanak Radne grupe trajao je oko dva sata, a prisutni su bili svi članovi osim predstavnika FK Crvena zvezda Mileta Tomića, koji se razboleo.

Prema Petrovićevim rečima, obezbeđena su sredstva za pripreme mladog tima crveno-belih, koji je u maju osvojio titulu prvaka Srbije.

Bilo je reči i o inicijativi za saradnju sa FMP Železnikom.

"Nastavićemo da diskutujemo na tu temu. Radna grupa je upoznata sa inicijativom, ali nikakvih formalnih kontakata nije bilo. Preduslov za to je da sama Radna grupa zauzme stav. Jasno je da činimo napore da napravimo konkurentan tim za sledeću sezonu",
završio je predsednik UO Zvezde.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC