• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Rašić za MONDO: Biće frke u porodici

Aleksandar Rašić potpisao je za Partizan i vratio se u Srbiju. Njegov novi ugoror podeliće porodicu Rašić, koja polivično navija i za Zvezdu.

 Aleksandar Rašić za MONDO: Biće frke u porodici Izvor: MONDO

Oni sa crno-belim osmehom, tvrde da je najzad došao u pravi klub. Oni sa crveno-belim grčom na licu, odmahuju glavom. Kažu, mislili su da su Rašići poštena zvezdaška familija… Aleksandar Rašić ne kaže ništa. Ali se smeje.

"Šta da ti pričam, keva i ja smo 'grobari', ćale i burazer 'cigani'… Sprema se ozbiljan rat u kući…"

Mlađi brat David je nedavno prešao u Crvenu zvezdu. Nažalost, neće moći da te "prebije" u odbrani, jer igra rukomet…

"Kad je David potpisao za Zvezdu, čestitao sam mu, ali iskreno… Ostvario mu se san. Eto, sad se i meni desilo isto, ono na šta sam se ložio dok sam još kao klinac bacao u koš u kraju."

Baš lepo… I sad ćeš ti da navijaš za Zvezdu u rukometu, a David za Partizan u košarci. Na šta će to da liči?

"Ne znam, videćemo… Lepo ti ja pričam da će da bude frke u kući, naročito kad se svi okupimo u Šapcu".

I šta će da ti kažu navijači crno-belih, šta ćeš kad se sete finala Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu, kad si u finalu FMP - Partizan rasturio svoj novi klub u poslednjoj četvrtini i odneo pehar u Železnik.

"To je, brate, najdraži trofej u dosadašnjoj karijeri. Profesionalac sam, moj klub je bio FMP, valjda je normalo da sam hteo da odigram što bolje. A što sam na kraju bio MVP završnog turnira nacionalnog Kupa, trebalo bi da bude pohvala. Uostalom, možda me je taj turnir i preporučio crno-belima".

Kako te velike familijarne podele komentariše tvoja žena Katarina? Za koga ona navija?

"Za klub u kome ja igram!"

Sad si se vratio u Beograd, pa Kaća može da nastavi da se bavi muzikom.

"Čoveče, ona je napustila sve zbog mene, potpuno se podredila mužu, otišla sa mnom za Berlin.Videćemo šta ćemo sad dalje, ta tema nam još nije došla na dnevni red."

Gde ste bili na odmoru pre nego što si potpisao za Partizan, pošto ćeš do sledećeg malo duže da se sušiš?

"Bili smo na moru sedam dana, toliko smo vremena imali. Bili smo na Hvaru i mogu ti reći da je vrhunski. Meštani se normalno ponašaju, svi su ljubazni, kad ti priđu obraćaju se na engleskom, jer su na Hvaru uglavnom svi turisti stranci. Ostrvo je fenomenalno, ima mnogo lepih plaža, more je savršeno čisto, priroda neviđena."

Mogli bismo nešto da kažemo i o košarci, ako nemaš ništa protiv?

"Sve može."

Turci su te debelo platili, FMP je uzeo 600.000 evra da te pusti u sred sezone u Efes Pilsen. Kad ćemo da vidimo čemu tolike pare?

"Dobio je Efes tu lovu nazad, kad su me prodali Dinamu iz Moskve. U Turskoj je trebalo da igram, ali su trenera Mahmutija Oktaja smenili čim sam došao. Zamenio ga je Dejvid Blat, nisam mu se svideo i poslao me kući. U stvari, u Dinamo… I tada je Partizan hteo da me dovede, a ja hteo da dođem. Medjutim, obeštećenje je bilo ogromno, kažem ti da su to mogli da plate samo Rusi."

Onda još i Alba…

"U Berlinu je sve bilo odlično, na ozbiljnom nivou. Taman sam se ustalio na terenu, kad mi je naprsla tetiva kolena. Da sam bio sam, bez žene sve vreme uz mene, skroz bih odlepio."

Šta ti je rekao trener Partizana Duško Vujošević kad si potpisao "za njega"?

"Nemam pojma, ništa ne znam. Čuli smo se, pitao je kako mi je noga, rekao sam da je dobro. I to je bilo sve. Čekam informaciju kada počinju pripreme. Dule je jedan od glavnih razloga što sam izabrao Partizan. On će da me vrati u život, u onu formu kao pre odlaska iz Železnika u Efes Pilsen", dodao je Rašić.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC