• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUNIORI (EP): Deklasirani Italijani

Mutini juniori pobedili su Italijane sa skoro 30 poena razlike u poslednjem, trećem kolu prve faze na EP u Grčkoj.

 JUNIORI (EP): Deklasirani Italijani  Izvor: MONDO

Mladi azuri preslišani su sa 83:54 (24:7, 30:15, 16:17, 13:15), tako da je naš tim u potpunosti prevazišao i mentalno i rezultatski, poraz u prvom kolu Grupe B od Litvanije. U drugom, nadigrana je i Estonija, tako da "orlići" u novoformiranu Grupu E nose dve pobede i poraz.

To znači da će poredak u toj grupi, pre prvih mečeva biti: Litvanija 4, Grčka 4, Srbija 3, Španija 3, Italija 2 i Izrael 2.

Srpski juniori će u novoj grupi odigrati još tri utakmice, sa Španijom, Grčkom i Izraelom, a prvi naredni meč na programu je u utorak 29. jula u 20.15 protiv Španaca.

Prve dve reprezentacije u Grupi F boriće se za medalje.

"Večeras smo igrali dobro, veoma angažovano u odbrani. Celu utakmicu smo igrali presing, što je rezultiralo velikim brojem oduzetih lopti i lakih poena. Pogodili smo i mnogo trojki, ekipa je bila rastrčana. Igrali su svi igrači koji su bili na raspolaganju, što je važno, jer će nam u narednim mečevima biti potrebno više igrača u rotaciji. Italija nije loša ekipa, što potvrđuje činjenica da su od Litvanije, koja je nas ubedljivo dobila, izgubili samo sa tri poena razlike i to u dramatičnoj završnici. Mislim da je razlog ovako ubedljivog rezultata, pre svega naša dobra igra“, rekao je selektor juniora Miroslav Muta Nikolić.

Srbija: Petrović 12, Šepa 27, Riznić 8, Subotić 5, Milutinović, Mitrović 15, Vlahović, Vukasović 5, Stamenković, Grujo 5, Ognjenović 6; Musli 5.

Italija: Panzini 2, Moraskini 1, Sandri 9, Nikolao 5, Kampani 5, Amići 3, Kumoh 5, Martone, Muner 5, Meli 6, Paoliso 11, Bora 2.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC