• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP: Bez tenzije u "Šumaricama"

Većina učesnika finalnog turnira Kupa Koraća smještena je na brdu iznad Kragujevca. Vazduh je svjež i čist, mir i tišina gotovo apsolutni.

 KUP: Bez tenzije u "Šumaricama"  Izvor: MONDO

Tu su ekipe Partizana mt:s, Crvene zvezde Telekom, Vojvodine i Metalca. Košarkaši Radničkog su, normalno, po svojim domovima, a samo se Mega Vizura vratila u Beograd, pa će u subotu ponovo doći na polufinale protiv crno-bijelih.

"Sve ima svoje prednosti i mane", odgovorio nam je Duško Vujošević na pitanje zašto i Partizan nije iskoristio dan odmora da ode kući i trenira u Pioniru.

Putovanje traje samo dva sata, tako da varijanta "tamo-vamo" nije naporna. Sve zavisi od individualne procjene trenera...

U holu i hodnicima hotela "Šumarice" možete vidjeti brojna poznata lica.

Jedan od njih je pomoćni trener crno-bijelih Petar Božić. Nekadašnjem kapitenu predočili smo da na klupi "bode oči" elegancijom koja nije svojstvena članovima stručnih štabova. Bijela košulja, farmerke, cipele svjetlosive ili oker boje...

"Tek sam došao, čekam da mi preko kluba stigne odijelo", objasnio je popularni Pera. "Ne volim odijelo, rijetko ga nosim, ali sada ću morati. Pravila se znaju".

Ekipe se smjenjuju u restoranu, jedni odlaze, drugi se vraćaju. Filip Čović će sa novim saigračima iz Vojvodine igrati protiv drugova iz Zvezde, sa kojima je dijelio svlačionicu do prije tri mjeseca.

"Neću ništa da prognoziram, ali možda možemo da ih namučimo", rekao je Filip u prolazu.

Neko je konstatovao "udariće otac na sina", aludirajući na prvog čovjeka beogradskih crveno-bijelih, Nebojšu Čovića. Asistent Vlade Vukoičića, Milan Gurović, imao je spreman odgovor.

"Može samo otac da bije sina, ne ide obrnuto".

Dok Igor Rakočević telefonira ispred hotela, sa obroka se vraćaju Demarkus Nelson i Majk Skot, koji koristi pomorandže da u hodu pokaže umijeće žongliranja.

Njihov zemljak Elton Braun, koji nije licenciran za mečeve Kupa, ostao je u Beogradu da trenira po posebnom programu. Zajedno sa Andrejom Milutinovićem doći će na polufinale u subotu. Pod uslovom da Vojvodina ne iznenadi...

Još je zima, dan je kratak. Lagano se "navlači" tama. Idealno za igrače Partizana, koji su kvalitetno odspavali prije sastanka sa stručnim štabom i treninga u maloj sali blizu hotela.

Svi ostali gosti "Šumarica" večeras igraju... U subotu će se njihov broj prepoloviti.

(izvještač MONDA iz Kragujevca Ivan Bogunović, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC