• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Mile Ilić u Kahasolu

Španski prvoligaš Kahasol iz Sevilje naredne sezone će imati u svojim redovima dvojicu nekadašnjih članova FMP Železnika.

 I Mile Ilić u Kahasolu Izvor: MONDO

Posle reprezentativca Duška Savanovića, koji je ranije stigao u Kahasol iz ruskog Uniksa, na dvogodišnju vernost tom timu obavezao se i Mile Ilić. Dvadesetčetvorogodišnji srpski centar, visok 215 centimetara, zameniće iskusnog evroligaškog igrača Endrjua Betsa.

Ilić je prošle sezone bio član ekipe Lagun Aro iz Bilbaoa, ali je nastupio na samo deset utakmica, uz prosečan učinak od 5,6 poena i 4,1 skokova. Opasni bloker tada se vratio na teren posle više meseci neigranja zbog povrede skočnog zgloba.

Popularni Jao Mile izabran je u drugoj rundi drafta 2005. godine, ali nije uspeo da se nametne treneru Nju Džersija Netsa Lorensu Frenku. Umesto u NBA, igrao je u razvojnoj NBDL ligi, u ekipi Kolorado 14ers.

Što se tiče španske ACB lige, u ponedeljak je potvrđeno još nekoliko transfera. Najvažnije je obavila Pamesa, koja je na centarskim pozicijama angažovala Belgijanca Tomasa Van den Spigela i Grka Dimosa Dikudisa

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC