• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP KORAĆA: Karata nema

Ulaznica za finalni meč finala kupa Srbije, Partizan mt:s - Crvena zvezda Telekom u Kragujevcu više nema. Za sada mirno.

 KUP KORAĆA: Karata nema  Izvor: MONDO

"Karata nema", ispisano je fluorescentnim flomasterom na A4 papiru zaljepljenom na blagajni dvorane "Jezero" u Kragujevcu u nedjelju.

Dakle, oni koji su željeli uživo da gledaju finalni duel Kupa "Radivoja Koraća" između branioca trofeja Partizana mt:s i izazivača Crvene zvezde Telekom, a nisu imali karte, moraće da se oslone na televizijski prenos.

Na početku turnira kupa, prije nekoliko dana, organizatori su bili saopštili da će ulaznice koje budu preostale, biti puštene u prodaju u nedjelju u 14 časova. To se, međutim, nije dogodilo. Na blagajni kragujevačke dvorane jasno je stajao natpis, koji je fotografisao novinar MONDA.

Novinar MONDA je ispred dvorane "Jezero" (kapacitet 3.570 gledalaca) u prepodnevnim časovima zetakao nekoliko stotina navijača koji su čekali da počne prodaja karata, ali su se oni razilazali kada bi vidjeli obavještenje. Ostalo je par desetina najupornijih, koji se nadaju da će se do početka utakmice (21h), ipak pojaviti neki kontigent karata.

Moguće je da su organizatori odustali od prodaje karata kako ne bi došlo do miješanja navijača u dvorani i time postojala opasnost od incidenata.

Prema nezvaničnim informacijama, Radnički, kao domaćin turnira, nakon neuspjeha u polufinalu, proslijedio je dio karata klubovima učesnicima finala, mada se nije moglo saznati koliki je to broj i kako su podijeljene.

Inače, na sastanku predstavnika klubova dogovoreno je da Grobari budu na istočnoj tibini dvorane, a Delije na zapadnoj. Da vam bude lakše za orijentaciju - biće kao i u "Pioniru".

(Izvepštač MONDA iz Kragujevca Ivan Bogunović, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC