• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovor Zvezde i FMP do ponedeljka?

Novi sastanak Radne grupe KK Crvena zvezda i Nebojše Čovića zakazan je za petak, a nezvanično do rešenja bi moglo da dođe dva dana kasnije.

 Dogovor Zvezde i FMP do ponedeljka?  Izvor: MONDO

Predsednik FMP Železnika Nebojša Čović, kao što je i najavio, predstavio je u sredu popodne svoj plan oporavka KK Crvena zvezda, Radnoj grupi tog kluba, a obe strane su izrazile zadovoljstvo početnim razgovorima. Novo viđanje zakazano je za petak.

Na sastanku u prostorijama Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu, koji je trajao oko dva časa, Čović je u društvu sportskog direktora Ratka Radovanovića, ponovio stavove vezane za eventualnu fuziju dva kluba.

Posle sastanka, medijima su se obratili Čović i Slobodan Vučićević, ispred Radne grupe.

"Zadovoljni smo onim što smo čuli, ali moramo da razmotrimo sve mogućnosti i sve da uzmemo u obzir", rekao je Vučićević, koji se posle konferencije za medije vratio na sastanak članova Radne grupe.

Naredni sastanak predstavnika dva kluba zakazan je za petak, u 10 časova, u prostorijama FMP Železnika.

"Jasno smo izneli stav menadžmenta FMP Železnika kako bi trebalo da izgleda saradnja između dva kluba i kakve bi bile perspektive", rekao je Čović, koji je planirao da član Radne grupe Božidar Maljković bude prvi trener tima Zvezde.

U međuvremenu, Maljković je demantovao da ga interesuje ta funkcija.

"Pitao sam Maljkovića za to, i šta misli da radi u Crvenoj zvezdi. Otkrio mi je da ne želi da bude trener, kao ni da ne želi da prihvati nijednu fiksnu funkciju, odnosno da namerava da bude privremeno tu kako bi pomogao klubu. Mi smo mu na tome zahvalni, kao i što je pomogao nama povremenim angažovanjem u FMP Železniku", istakao je Čović.

"Ipak, ako dve strane postignu dogovor, funkcije u klubu moraće da budu jasno definisane i neće biti privremenih", dodao je on.

Ljudi iz FMP Železnika i Crvene zvezde nadaju se da će se pregovori uspešno okončati do ponedeljka, kada bi većina trebalo da ode na odmor.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC