• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA-ŠIROKI za pol poziciju

Košarkaši Igokee i Široki u subotu će odigrati meč, koji će najvjerovatnije odlučiti, koja ekipa će imati prednsot domaćeg terena.

 IGOKEA-ŠIROKI za pol poziciju Izvor: MONDO

Igokea i Široki su posljednjih par godina bez premca u BiH i trofeji se raspoređuju između ta dva tima. Iako još ima dosta da se igra do kraja šampionata, izvjesno je da će se ova dva tima naći u finalu osim ako se ne desi prvorazredno iznenađenje. Zato su i važni međusobni mečevi zbog prednosti domaćeg parketa u finalnoj seriji. Široki je prvi meč dobio 85:77, pa Igokea ako želi prednost domaćeg parketa mora ostvariti pobjedu sa većom tazlikom od sedam poena.

"Znamo da moramo pobijediti ako želimo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Ovaj derbi igraćemo u Aleksandrovcu, jer je dvorana u Laktašima zauzeta. No, mislim da nam to neće biti nikakav problem, samo bi ambijent mogao biti nešto drugačiji. Manja je dvorana, ali i vjerovatno veća buka. Razlika od osam poena nije prevelika da je ne bismo mogli stići. Ako se budemo držali dogovora i nekih stvari koje su važne za ovakve utakmice, onda možemo ostvariti cilj. Široki je mnogo bolji nego u prvom dijelu sezone i neće biti jednostavno", rekao je Nebojša Joksimović, košarkaš Igokee.

Parovi sedmog kola: subota: Igokea - Široki WWin (20.30 sati ELTA TV), Čapljina Lasta - Radnik BN Basket (19.30); 24. april: Bosna ASA BH Telecom - Mladost (18). (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC