• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Izašao sam na "minus sedam"

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio da je plasmanom u Evroligu ostvaren ovosezonski cilj.

 Čović: Izašao sam na "minus sedam"  Izvor: MONDO

"Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan... To nam bio cilj u ovoj sezoni", rekao je Čović poslije pobjede nad Radničkim u polufinalu na završnom turniru Jadranske lige u Laktašima, čime je Zvezda i obezbijedila plasman u Evroligu.

Zvezda je savladala Radnički iz Kragujevca sa 79:78, a Čović je kazao da je to moglo da bude i ubjedljivije.

"Pobjedi se ne gleda u zube, što bi rekao naš narod, ali to je moglo da bude ubjedljivije i bolje. Međutim, poslije određenih problema i grčeva koje smo imali unazad nekoliko nedjelja, digli smo se i dobili jednu istorijski važnu utakmicu za Crvenu zvezdu. Zvezda će poslije 15 godina ponovo biti u Evroligi i čestitam igračima i trenerima. Ovo je za nas veliki uspjeh i relaksacija za sve ono što nas čeka dalje", kazao je predsjednik crveno-bijelih.

Čović je rekao da je dva minuta prije kraja susreta izašao iz hale i da je na taj način poslao poruku svojim igračima.

"Ja sam dva minuta pred kraj, kada je (Teriko) Vajt zakucao, poslao poruku igračima i trenerima na klupi tako što sam ustao i izašao iz hale. Da ne objašnjavam kako je bilo... Izašao sam iz hale, gvirio, uhvatio jedan ugao da mogu da vidim semafor. I na osnovu semafora i reakcije publike sam vidio da sustižemo. Imao sam malo zrno, neki kvrc koji mi je govorio da može da se dogodi čudo. Nas je Bog nagradio, a Bog ne nagrađuje za džabe".

Čović je rekao da njegov klub mora planski da radi i u narednom periodu jer ne želi da Zvezda igra Evroligu samo sljedeće sezone.

"Uložen je ogroman rad od 12. avugsta 2011. kada smo skupili Zvezdu i za nepunih dvije godine došli do velikog rezultata. Možda je to brzo i treba voditi računa da sada u periodu pred nama izvršimo stabilizaciju jer nije Evroliga za Zvezdu samo jedna godina. Mi moramo planski i sistematski da radimo jer u Crvenoj zvezdi se uvijek očekuje
vrh vrhova", rekao je Čović.

Zvezda će u finalu Jadranske lige igrati protiv boljeg iz duela između Igokee i Partizana, koji se igra večeras od 21.00.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC