• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Vratili su mi vjeru u košarku

Trener crno-bijelih na konferenciji za novinare hvalio svoje igrače, a osvrnuo se i na Igokeu, koja je porazom u polufinalu definitivno ostala bez EL.

 Vujošević: Vratili su mi vjeru u košarku Izvor: MONDO

Duško Vujošević sijao je od zadovoljstva što je njegova prošlogodišnja odluka da radikalno podmladi tim donijela plod, u vidu plasmana u finale ABA lige, a crno-bijeli su samim tim obezbijedili i povratak u društvo najboljih u Evropi.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU!

"Ponekad sam bio iznenađen dometima svojih igrača - količinom talenta, njihovom spremnošću da rade i trpe nezavidnu finansijsku situaciju. Ovi momci su mi vratili vjeru u košarku", rekao je strateg crno-bijelih.

Oni su u drugom polufinalu ABA Fajnal fora savladali Igokeu rezultatom 63:57, a u subotu od 20.30 igraće za šampionsko prstenje protiv Crvene zvezde Telekom.

"Čestitam momcima na velikom uspjehu protiv velikog protivnika. Sigurno je da plasmanom u finale naša glad nije nestala. Ipak, o sljedećoj utakmici ćemo da pričamo sutra. Još bih izrazio zahvalnost našim sjajnim navijačima na podršci".

Vujošević je imao šta da poruči i ljudima iz Igokee, koja se često naziva Partizanovim "bratskim klubom", iako nijedan od tri njihova zvanična okršaja u ABA ligi nije protekao u prijateljskim tonovima.

"Izgleda da što više jedeš, imaš veću potrebu da jedeš. Mislim da su neka očekivanja u Laktašima možda prerasla realne okvire. Napravili su veći uspjeh od očekivanog, jer su odlični igrači i odlično vođeni. Mi smo prvo računali da njihov niz neće dugo trajati, a kasnije smo svi uvidjeli koliko su kvalitetni", rekao je Vujošević.

"Čestitam im i sa respektom pričam o svima iz KK Igokea, ali nisam siguran da bi im plasman u Evroligu pomogao u dugoročnoj održivosti kluba".

Kapiten ekipe Vladimir Lučić je sa 11 poena u drugom dijelu meča nadoknadio propušteno u prvih 20 minuta.

"Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali, a kada se njen ishod lomio, pokazali smo da smo sazreli. Ostvarili smo naš primarni cilj - plasman u Evroligu, ali smo spremni i motivisani da osvojimo i trofej".

(G. A. - I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC