• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA FINALE: Zvezda ili Partizan

Pobjednika ABA lige odlučiće duel vječitih rivala.

 ABA FINALE: Zvezda ili Partizan Izvor: MONDO

Partizan mts šesti ili Crvena zvezda prvi put. Subotnje finale će donijeti odgovor na pitanje oko ovosezonskog pobjednika ABA lige. Biće to četvrti ovosezonski duel Partizan mts:a i Crvene zvezde. Rezultat je 3:1 za Zvezdu.

“Rasterećenost će nam protiv Zvezde pružiti nešto više. To su utakmice koje same po sebi imaju veliki značaj koje imaju veliki značaj za sve, nose puno adrenaina, bez obzira da li meč ne određuje mnogo ili je kao sada, kada je ovoliki ulog.Možda bi još teže bilo da smo se našli i polufinalu, ali žeđ za trofejom nije umanjena. Zvezda je ove godine mnogo radila da se podigne na nivo svog imena. Nadam se da će ljubitelji košarke uživati, ali i da će Partizan slaviti”, rekao je na zajedničkoj konferenciji za medije trener crno bijelih Duško Vujošević.


Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je rekao kako njegov tim ima veliku želju za trofejom.

“Plasman u finale može da donese rasterećenje, ali će želja biti velika. Meč je veoma važan, to je meč sezone za Zvezdu. Biće to evroligaško finale, Partizan ima više iskustva od Zvezde u takvim situacijama. Ipak, imamo ogromnu motivaciju da savladamo Partizan”, rekao je Radonjić.

Zamjenik kapitena Partizana Dragan Milosavljević postigao je protiv Igokee bitnu trojku kade se lomio rezultat.Sličan meč očekuje i i finalu.

“Očekuje nas jako težak meč, jedan od najjačih ove godine u ABA ligi. U posljednjem vrijeme igramo sve bolje, napredovali smo ove sezone, očekujem da u subotu damo maksimum”, rekao je Milosavljević.

Vuk Radivojević se nada da će njegov tim slaviti u finalu.

“Nadam se da će meč proteći bez incidenata. Znamo šta nosi meč sa Partizanom, oni su digli formu na maksimum. Stvarno su postali tim, svi igrači imaju svoju ulogu, mislim da će odlučivati koncentracija i hladnija glava tokom većeg dijela meča”, rekao je Radivojević.

Finalni meč u Laktašima počinje u subotu od 20 časova i 30 minuta.Karte će koštati 50 km i u prodaju će biti od subote ujutro.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC