• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA F4: Karte za finale 50 KM

Ulaznice za finale Fajnal fora ABA lige u Laktašima između Crvene zvezde Telekom i Partizana mt:s koštaju 50 KM i mogu se kupiti već danas.

 ABA F4: Karte za finale 50 KM Izvor: MONDO

Za šampionski prsten ABA lige boriće se vječiti rivali, a okršaj Zvezde i Partizana zakazan je za subotu u 20.30 časova.Očekuje se da dvorana u Laktašima za razliku od polufinalnih mečeva bude ispunjena do posljednjeg mjesta.

Dan pred finale pojavila se informacija da će ulaznice za finale koštati 50 evra, ali u KK Igokea su to demantovali i ističući da ulaznice koštaju 50 KM, iako je prvobitno najavljeno da će one koštati 40 KM.

„Ulaznice za finale koštaju 50 KM i mogu se rezervisati, uz plaćanje, u prostorijama kluba u dvorani u Aleksandrovcu, a moći će da se preuzmu u subotu od devet časova na istom mjestu. Sve ulaznice koje ne budu rasprodane do sutra moći će se kupiti u dvorani u Laktašima od devet časova“, rečeno je MONDU u KK Igokea.

Košarkaši Partizana imali su u četvrtak mnogo veću podršku svojih navijača na meču protiv Igokee nego što je to imala Crvena zvezda protiv Radničkog, a kakav će odnos snaga na tribinama biti u subotu vidjećemo kada počne finale.

(G.A. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC