• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Velika stvar za srpsku košarku

Predsjednik Crvene zvezde pozvao učesnike finalne utakmice ABA lige, publiku i sudije da se ponašaju kao da je u pitanju meč Evrolige.

 Čović: Velika stvar za srpsku košarku  Izvor: MONDO

Nebojša Čović je dan poslije pobjede nad Radničkim (79:78) ponovio da je Crvena zvezda Telekom imala više sreće, ali da je tu sreću zaslužila velikom borbenošću, kao i "ogromnim radom svih struktura kluba tokom čitave sezone, pa i u posljednje dvije godine".

"Ovo je ujedno veliki uspjeh srpske košarke. Za našu malu zemlju je velika stvar to što ćemo naredne sezone imati čak dva kluba u Evroligi. I to je ipak dokaz naše dominacije u regionu i potvrda da u odnosu na ostale mi najviše radimo", rekao je on za zvanični sajt kluba.

Čović je pohvalio gostoprimstvo organizatora turnira u Laktašima, koji su se "potrudili da imamo odlične uslove".

"Iz tog razloga sam uvjeren da će i finale proteći na najvišem mogućem novou. Biće to utakmica dva evroligaša i zato očekujem da ćemo imati evroligaške uslove u svakom smislu. Kada to kažem, mislim na ponašanje svih aktera na terenu, publike na tribinama, ali i na suđenje".

Prvi čovjek Zvezde uvjeren je da će Rakočević i drugovi odigrati mnogo bolje nego u četvrtak, jer će biti pod znatno manjim psihološkim opterećenjem.

"Takođe, smatram da ne može da nam se ponovi onako loše šutersko veče, kao u drugom poluvremenu protiv Radničkog, kada smo zbog velike važnosti utakmice trojke šutirali 1/13".

Čović je na kraju konstatovao da "Partizan ima mnogo više iskustva u ovakvim mečevima", jer će šesti put igrati finale regionalne lige, a Zvezda tek prvi.

"Znam, ipak, koliki motiv imaju naši igrači. Željni su trofeja i nadam se da će novom pobjedom obradovati naše brojne navijače".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC