• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučić: Najsrećniji dan u životu

Kapiten Partizana mt:s i ostali igrači presrećni poslije osvajanja ABA lige. Žestoko su se borili i zasluženo dobili Crvenu zvezdu Telekom.

 Lučić: Najsrećniji dan u životu Izvor: MONDO

Dugo poslije finala ABA lige i velike pobjede protiv Crvene zvezde Telekom, košarkaši Partizana mt:s su ostali na parketu i sa navijačima proslavljali uspjeh.

Kapiten Vladimir Lučić nije imao riječi da opiše osjećaj.

"Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Zahvaljujem se momcima i stručnom štabu koji su mi omogućili da kao kapiten Partizana podignem pehar i da dosanjam san koji sanjam od početka sezone", rekao je Lučić za "Arenu" i požurio ka najvjernijim navijačima.

Nemanja Gordić je tokom sezone stigao u Humsku i dobrim partijama doprinio da crno-bijeli od autsajdera stignu do šestog šampionskog prstena.

"Svaka utakmica protiv Zvezde je teška, naručito finale ABA lige. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Osjećaj je nevjerovatan", kratko je prokomentarisao reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Lučić je preuzeo ulogu od Petra Božića, koji je kao kapiten crno-bijelih prethodnih pet puta podizao pehar namijenjen šampionu regionalnog takmičenja. Ovaj put Božić je meč posmatrao sa klupe kao drugi asistent Dušku Vujoševiću.

"Mnogo je drugačije, jer ne možeš da uđeš u igru i pomogneš ekipi. Kao trener emocije moraš da ispoljiš na drugi način", smiren je bio Božić.

Poslije loših 20 minuta za Partizan, dugogodišnji kapiten je na pauzi između dva poluvremena otkrio recept za uspjeh. Bio je u pravu.

"Kao što sa rekao na poluvremenu, morali smo neke stvari da popravimo, da ne radimo ishitreno i da poboljšamo šut. To se desilo u drugom dijelu i zasluženo smo šampioni", ocijenio je Božić.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC