• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lisac: Veliki su vitezovi!

Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac pohvalio organizaciju završnog turnira u Laktašima, koja je, prema njegovim riječima, bila na najvišem nivou.

 Lisac: Veliki su vitezovi! Izvor: MONDO

Laktaši i Republika Srpska pokazali su svima da su spremni za organizaciju najvećih sportskih manifestacija, što završni turnir ABA lige svakako jeste.

"Zahvalio bih se na izuzetnom trudu Laktašima, predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, zatim načelniku opštine Milovanu Topoloviću, policiji i svim ostalim koji su učestvovali u organizaciji završnog turnira. Svi su se maksimalno trudili, bili ljubazni, kako bi nama svima omogućili da se osjećamo ugodno. Veliki su vitezovi! Rijetki su oni koji bi nakon teške utakmice i poraza prije dva dana imali toliko želje za organizacijom. Međutim, oni nisu pali, ostali su na nivou i hvala im na tome", rekao je Lisac nakon finalnog meča beogradskih rivala.

Za razliku od prvog dana Fajnal-fora, kada su se u dvorani u Laktašima međusobno sukobile pristalice Partizana, pa je morala da interveniše i policija, duel vječitih rivala prošao je bez incidenata.

"Još jednom se potvrdilo da se uz odličnu organizaciju može uraditi sve. Velika utakmica, kao što je vječiti derbi, protekla je bez ijednog incidenta. Prezadovoljan sam", naglasio je generalni menadžer ABA lige.

Lisac je na kraju pojasnio i situaciju oko plasmana u Evropu nakon završenog takmičenja u ABA ligi.

"Sigurno je da finalisti Partizan i Crvena zvezda idu u Evroligu. Informacije iz prethodnih par dana, da će samo pobjednik ići u Evroligu, nisu tačne. U kvalifikacije će ići Igokea, dok će u ULEB Kup klubovi plasirani od četvrtog do šestog mjesta", dodao je Lisac.

(B. Jakovljević - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC